Joanie Clothing

[left]Nokon spurte for litt sidan om eg kunne dela meir av kvar eg kjøper klede, så eg startar med å dele Joanie. Dei har veldig mykje fine greier, alt i storleikar frå 8 til 22. Myyyyykje av det er way for søtt for meg, men nokre ting passar perfekt inn i garderoben min. Det stripete skjørtet under her har eg nettopp bestilt, sjekkar postkassa kvar dag. [/left][right]Someone asked me a while back if I could share more of where I get my clothes, so I’ll start by sharing Joanie. They have a lot of nice things in sizes 8-22, a lot of it is way too cute for me but some things fit perfectly into my wardrobe. I just bought the stripey skirt under here, checking my mailbox every day. [/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *