Gothenburg

Untitled
[left]No stikk denne søte gjengen til Gøteborg! Eg gler meg sååååå mykje at eg nesten ikkje tenker på kor dårlig me sov i natt. Me har jo fått masse tips allereie,
men har de fleire? Butikkar eg må besøka for research? Og kva slags kule greier skal ein kjøpa i eksotiske Sverige?[/left][right]This cute crew is going to Gothenburg! I am so excited that I’m almost forgetting that we slept horribly last night. We have had so many tips already, but are there more? Shops I should visit for research? And what kinds of cool things should I buy in exotic Sweden?[/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Vet ikke om du har fått tips om denne før, men i Skindergade ligger en nydelig liten bruktbokhandel i en kjeller. Den ser bitteliten ut fra utsiden, men fortsetter langt innover og hyllene er proppfulle av bøker. Anbefales!

  • Vet ikke om du har blitt tipset om dette tidligere, men anbefaler en tur til Tredgårdsforeningen (ligger midt i byen), Artilleriet, Artilleriet Kitchen og Artilleriet Apartment. Kaffe eller en pizza på DaMateo som ligger rett ved siden av Artilleriet(relativt barnevennlig). Håper dere får en fin tur!

  • Åhhh dere er jo i min hjemby.
    Dere må jo ta en tur til Slottskogen samt Botaniska trädgården, der kan lille Saga få rase av seg litt energi . Deli italia på övre husar gatan har fantastisk mat. Doppio på Linnégatan har super frokost. Victors kafé i Vasastan (nära avenyen) har en mandel crossaint som er såååå god! Hmm, er det varmt så kan plaskis i Majorna være noe for den lille frøkna deres. Biscotti (kafé) i majorna er også super bra????
    Håper dere vil kose dere og bli like forelska i Gbg som jeg ble for 7 år siden :)

  • Om dokke vil besøke ein loppis som har mykje fint, ymse porselen bl.a, besøk smyrnakyrkan på Hisingen som e ope imorga. Det e berre å ta trikken over Hisingbrua og fem minutt å gå. ?

  • Selv om jeg er sååå glad i å lese bloggen din blir jeg nesten litt lykkelig når jeg kommer inn her og ser at det ikke er noen nye innlegg siden sist. Da tenker jeg at du nyter livet med den nydelige lille familien din i stedet for å føle deg presset til å blogge. Håper det er sånn på ordentlig!