27 hours in Bergen

Small things
[left]I helga var me i Bergen for ei natt. Me budde på Terminus, og hadde stort rom med stor kvit seng. Det var så himla varmt laurdagen, Jostein og Saga sat i parken og leika medan eg var på bryllaupsjobb, eg kunne sjå dei medan eg jobba, så sjukt fint. Etter jobben drosja eg tilbake til hotellet, til denne store vesle jenta som vil gjera alt sjølv.[/left][right]At the weekend, we were in Bergen for the night. We stayed in Terminus, and had a big room with a big white bed. It was SO hot on saturday, Jostein and Saga sat in the grass and played while I worked a wedding. I could see them while I was working, so lovely. After the job I took a cab back to the hotel, to this big little girl who wants to do everything herself. [/right]

Small thingsSmall things
[left]For fin.[/left][right]Too precious.[/right]

Small things
[left]Brudeparet hadde smågodtbar – elskar det. Jostein og eg åt denne herlege posen i hotellsenga. Resten av kvelden prøvde eg hardt å få Saga til å sovna i hotellsenga med ingen hell, ho fekk sovna i vogna si, rundt og rundt på hotellet. Det er bakdelen med faste rutiner heime, når dei ikkje finst så fell ting litt ihop. Men ho sovna til slutt, og da åt me burgerar og drakk øl i hotellbaren med lillesøster som bur si siste veke i Bergen. Ho skal flytta til Stavanger og har fått jobb som butikksjef, er så sjukt stolt. Kanskje nokon der ute vil gå på vennedate? Mail meg![/left][right]The bride and groom had a pick’n’mix station – love it. Jostein and I ate this bag in bed. The rest of the evening I tried to get Saga to sleep in her cot, but with no luck. She fell asleep in her pram, around and around the hotel. That’s the backside to our routine life, when they’re not there things fall apart a little bit. But she did fall asleep in the end, and we had burgers and beer in the hotel bar with my little sister.[/right]

Small things
[left]Vindauga på vidt gap, er det ikkje rart korleis sommaren berre alltid kjem utan at ein veit om det? [/left][right]The windows open wide, isn’t it weird how summer always sneaks up on you?[/right]

Small things
[left]Interessert i mamma sin jobb/interessert i pøbling. Me kjøpte ei ny bleiebukse og eit tøflepar som er alvorlig søte. [/left][right]Interested in mum’s job/up to no good. We bought a new bloomer and a pair of really cute slippers.[/right]

Small things
[left]Søndag hadde eg eit fotooppdrag på hotellrommet, veldig koseleg og fint. I Bergen har eg alltid så mykje jobb, så mange fine personar som vil booka meg, det er så fantastisk. Eg og Bergen har jo hatt eit trøblete forhold, men me er verkeleg på veg ein god plass no. [/left][right]On sunday I did a photo job in the hotel room, very cosy. In Bergen, I always have a lot of work, so many good people who want to book me. I’ve had a troubled relationship to Bergen, but we’re on our way somewhere now.[/right]

Small things
[left]Rhododendronononononon.[/left][right]Rhododendronononononon.[/right]

Small things
[left]Dette er nesten like fint.[/left][right]This is almost as pretty.[/right]

Small things
[left]Jostein kom trillande med ein sovande baby i vogna, også trilla me mot Møhlenpris for å møta lillesøster igjen.[/left][right]Jostein arrived with the baby, sleeping, and we wheeled towards Møhlenpris to see my little sister again.[/right]

Small things
[left]På brunsj på Nobel Bopel! Me tok éin av kvar. [/left][right]For brunch! We got one of each.[/right]

Small things
[left]Sjukt godt. Saga åt typ alt óg, gøy å få gi ho så mykje forskjellig.[/left][right]Everything was veyr good, and Saga ate everything too. [/right]

Small things
[left]Lillesøster som plutseleg er vaksen.[/left][right]My little sister who is a grown-up, all of a sudden.[/right]

Small things
[left]Og min fine mann med gullbriller.[/left][right]And my husband, the guy with the golden glasses.[/right]

Small things
[left]Desse to bestekompisane er noko av det finaste eg veit. Her skuler Saga mot nokre damer som ikkje var vennlige.[/left][right]These two best friends. Saga is scowling at some women who were not friendly.[/right]

Small things
[left]Og det var ekstremt fint i Nygårdsparken.[/left][right]Nygårdsparken was at its prettiest.[/right]

Small things
[left]Så gjekk me mot bybana og tok den ned igjen til sentrum, henta bagasjen og tok bussen tilbake til Lærdal. Og Jostein og eg highfiva kvarandre så stille me kunne då Saga fekk til å sovna.[/left][right]And we strolled towards the pram, took it down town, got our luggage and the bus back home. And Jostein and I highfived eachother so quietly when Saga made herself fall asleep.[/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *