It’s the small things

Small things
[left]Hei, fintfolk! Me kom heim i går kveld etter eit døgn i Bergen med bryllupsjobb og ein annan fotojobb, men rakk likevel å kosa oss skikkeleg. Bilder kjem straks! Her er det litt bilder av fint frå den forrige veka, før me reiste til Bergen. Eg tok med meg Saga, mamma og pappa til Flåm og Aurland. Her er me på fantastiske Sogn Jord- og Hagebruksskule.[/left][right]Hello, you amazing bunch of people! We got home last night after spending one day in Bergen with wedding work and another photography job, but we also made the time to enjoy it. Pictures are coming! Here are some pictures of good things of the week that has passed, before going to Bergen. I took Saga and my parents to Flåm and Aurland. Here we’re at Sogn Jord- og Hagebruksskule.[/right]

Small thingsSmall things
[left]Fullt bagasjerom og veldig store smil var liksom greia.[/left][right]A very full trunk and a lot og smiles was kind of the thing.[/right]

Small things
[left]Me tok stopp på Flåm Bakeri, der me åt store kjeks og drakk Balholm. Saga fekk turistvenner og fuglevenner.[/left][right]We stopped off at Flåm Bakeri, where we had giant cookies and Balholm. Saga made bird friends and tourist friends. [/right]

Small things
[left]Me hadde skikkelig deilige morgonar, og skikkeleg travle kveldar. Nøyaktig som denne veka. Når det er litt for travelt, som no, så er det livsnødvendig for oss å ta oss tid til KOS, og for oss blir det før klokka 10. Klokka 10 legg ho seg til å sova, og da er det PANGJOBBING i to-tre timar. Forresten, er det ikkje herleg at ein får lugg i vikane av amming? Er ikkje det heilt topp? <- sarkastisk.[/left][right]We had lovely mornings and busy evenings. Exactly like this week. When things are a little too busy, like now, it’s so important to us to take some time off for CUDDLES, and for us that’s before 10am. At 10, she goes to sleep and we work HARD and fast for two-three hours. By the way, don’t you just love my nursing bangs? Isn’t it great? <- sarcasm. [/right]

Small things
[left]Det spira i reddikane og eg GLISA ved kanten på bedet.[/left][right]My radishes, made me SMILE so hard. [/right]

Small things
[left]Rabarbraen er fantastisk no! Me har allereie laga: rullekake med rabarbra, rabarbracrumble, is med rabarbra, jordbær vanilje og kardemomme, med bitar av digestive i.[/left][right]The rhubarb is amazing right now. We’ve already made: roulade with rhubarb, a rhubarb crumble, ice cream with rhubarb, strawberries, vanilla and cardamom with bits of digestive in it.[/right]

Small things
[left]Min beste venn og businesspartner. Me kan klara alt ilag.[/left][right]My best friend and business partner. We can do anything together. [/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *