✭ ✭ ✭

Untitled

Tusen takk for alle herlege tilbakemeldingar om butikk/fotostudio! Eg feira annonseringen med å kjøpa dei første varene! Tek heile prosessen veldig med ro og kjem til å lansera litt av gangen. Men opning av den fysiske butikken blir i september! Det første produktet eg lanserer blir eit eige produkt, berre det er jo superspennande.

Her kjem litt info i form av ei liste:
⇒ Butikken skal heita Fredag, pga ↓
⇒ Me skal selga *helgevarer*, altså varer som gjer helga SUPERfin eller får ein måndag til å følast som ein fredag; typ eit herleg glas med syltetøy, ein ny tekopp, magasin og bøker, eit fint print, SJOKOLADE <- mykje sjokolade og anna i den kategorien.
⇒ Me skal produsera eigne produkt av typen interiørvarer, notatbøker, postkort og prints (YAY!!)
⇒ Det blir eit lite fotostudio med kun naturleg lys og fine bakgrunnar. Gler meg enormt til det! Bak bygget er det eit raudt murbygg som reflekterer lys på ein heilt uimotståeleg måte.

Altså, skjønnar de kor herleg det er å researcha alle desse fine tinga? Føles som å konstant vera på nettshopping og “testsmaka” på ting. ♥

I just wanted to say thanks to all of the gratulations I got about my shop/studio opening! I celebrated by buying the first bits of inventory! Taking this whole process very slowly and I’m going to be launching a little at a time. But the physical shop will be opening in september! The first product I’m launching will be a product I made myself which is super exciting in and of itself.

Here is some info in the form of a list:
⇒ The shop will be named Fredag (Friday), because
⇒  We’ll be selling weekend products, things to max the weekend or to make a monday feel like a friday; a lovely jar of jam, a new tea cup, magazines and books, a beautiful print, CHOCOLATE <- lots of chocolate and that kind of thing
⇒  We’ll be making our own products, interior products, note books, postcards and prints (YAY!!)
⇒ There’ll be a small photography studio with only natural light and pretty backgrounds. I’m very excited about that. Behind the building there’s a red brick building that reflects light so beautifully.

Do you even understand how great it is to research all these things? Feels like constant online shopping, “test tasting” things.♥

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Å herregud så fantastisk, dette høres ut som en egen drøm! Tenker hele tiden at det hadde vært gøy å kombinere foto/kunstbedrift med noe annet lignende det du nå gjør eller typ en kafe. Lykke lykke til Mariell! Så glad og gira på dine vegne, spent på hvordan det går, håper det går sykt bra!

 • Så moro! Gratulerer! Gleder meg til å handle i nettbutikken din :) Fredag er et bra navn og konsept, ukas beste dag – og den skal jo være riktig glamorøs, det har jeg alltid sagt! Dette blir et supert bidrag til nettopp det!

 • Kjempeflott konsept! Gleder meg til å se de egenproduserte varene. Blir nok nettbutikk for min del, men det er også stas!

  (Bloggen din er så fin at jeg nesten er nervøs for at varene skal være like fine, da kan jeg jo komme til å gå helt bananas i nettbutikken …)

 • Oooh… endå ein god grunn til å ta turen til Lærdal – igjen! Blir veldig spennande og eg synes du er supermodig som hoppar i det. Det finst ein kjekk butikk på Fevang som kanskje kan være til litt inspirasjon – Fat og Fe. Uansett – masse lykke til med planar og gjennomføring framover. :)

 • Dette virker så spennende! Elsker navnet og konseptet.
  Du virker som om du er utrolig flink til å identifisere hva som trengs rundt deg, og ikke minst dyktig på å følge hjertet ditt, og interessene dine. Gleder meg til å se fortsettelsen på dette!

 • Åååå som jeg skulle ønske jeg bodde litt nærmere nå. Det høres ut som en superfin butikk, og akkurat sånn som jeg liker. Og er det noe jeg ikke sparer på, så er det sånne varer som du snakker om her. Varer som gjør alle dager bedre ^_^ Ting man kan kose seg med. Da må jeg vel planlegge Lærdalstur til neste sommer da ;)

 • Hei Mariell! Jeg har et spørsmål til deg som i grunnen har surret i hodet lenge og som jeg virkelig håper du har lyst og mulighet til å gi et utfyllende svar på! Det handler om bygd og by. Jeg har fulgt deg siden de dagene da du handlet på putikken med han der fine, rett før dere flyttet til Oslo. Med andre ord har jeg, med unntak av det siste året, bare fulgt deg mens du har bodd i hovedsteder. Da jeg selv er født, oppvokst og fortsatt bor i Oslo, kjenner jeg ikke til noe annen virkelighet enn bylivet. Jeg hadde riktig nok et år på Isle of Wight som utvekslingsstudent, hvor jeg fikk brutt ned en haug av fordommer hva gjelder livet utenfor de store byene. Likevel slår det meg at jeg fascineres av det livet du, Jostein og Saga lever, så langt (i mine øyne) fra sentrale strøk. Med all respekt og ydmykhet å melde, så har jeg problemer med å forstå livet på bygda. Har man alt man trenger? Må alt planlegges mer enn i byen? Trenger man egentlig byen i det hele tatt (kanskje ikke)`? Innser at jeg ikke kommer frem til ett konkret spørsmål, og er redd for å flaue meg enda mer ut, så jeg stopper her – og krysser fingrene for at du har noen innspill. Hilsen Ida

 • Gratulerer så innmari mye! Ser for meg at det kommer til å bli helt fantastisk, og får lyst til å planlegge roadtrip allerede.
  Og masse lykke til med alt!

 • Kult! Viss du tar inn pärlans konfektyr sine karamellar kjem eg til å gå bananas i butikken din. Det kjem eg kanskje til å gjere uansett, men det er garantert viss det blir karamell. Ingen som sel dei i Noreg tdd