Onsdag

Untitled
[left]Denne veka er litt av ei rar ei, mykje jobb og mykje anna. I går hadde Jostein kurs for kommunen, medan eg hadde eit webdesignmøte og to fotoopptak. Mamma var her for å hjelpa meg med Saga, det er så godt å ikkje stå i alt åleine. Bildet over her vart tatt eitt sekund før ho prøvde å kasta seg sjølv i golvet, mamma klarte akkurat å ta tak i ho. Vil typ grina av dette bildet fordi ho er så fin.

Eg har to ps: eg har ikkje overskudd til å blogga kvar dag lenger, det er skikkeleg kjipt sidan eg er så vant til det, men mellom meir jobb og bebis så må eg rokkera om på nokre greier. Så mitt nye skjema er måndagar, onsdagar, fredagar og søndagar. Håpar de framleis heng med sjølv om det ikkje blir kvar dag. Også fekk eg spørsmål om det var meiningen at eg hadde hatt fleire innlegg med tittelen “It’s the small things”, og det er det. Eg tek så mange bilder som eg ikkje føler er verdig heile innlegg, så eg har byrja å samla dei til eit måndagsinnlegg!

I dag skal eg på styreseminar, for eg skal snart starta aksjeselskap. Det skremmer meg men er samtidig eit så naturleg neste steg for meg, spesielt no som eg skal inn i ein heilt ny industri. Eg har satt ein dato i kalenderen min for når eg skal fortella dykk om det, blir kvalm av kor spennande og nytt det er. Eg ville egentlig berre stikka innom og sei hei før seminaret starta. Så hei! Håpar de har ein skikkeleg god onsdag. [/left][right]This week is a weird one, lots of work and other things. Yesterday, Jostein did a course for our local government, I had a web design meeting and two shoots. My mom was here to help me with Saga, it feels good not to do everything alone. This picture was taken a second before she tried to fling herself to the floor, my mother just about got a hold of her. This picture almost makes me cry, she is too cute.

Oh, and my new posting schedule is mondays, wednesdays, fridays and sundays. I just am not able to do a post every day anymore with more work and a baby. Hope you’ll still hang around!

I’m going to a seminar today because I’m needing to know more about more advanced business things, especially now that I am venturing into a new industry. I’ve set a date for when to tell you, it makes me nauseous to think about, it’s too exciting. I really just wanted to say hi though, so hi. Hope you’re having a really good wednesday.[/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • heia styreseminar og å starte aksjeselskap! gleder meg til å høre om den nye businessen!
  veldig forståelig at en ikke kan blogge like mye i forskjellige faser av livet. vi henger med uansett :)

 • Full forståelse for nedtrapping av blogg! Ikke tenk på oss lesere, vi henger med uansett og venter i spenning på nye innlegg og prosjekter ? Fantastisk fint bilde av Saga!

 • Jeg sjekker sikkert bloggen hver dag fortsatt på gammel vane, men har null problem med å forstå nedtrapping … har en to og en halv uke gammel baby hjemme selv nå, og leser bloggarkivet ditt fra da Saga var fersk – det er riktig så hjelpsomt, selv om jeg merker et visst behov for å lese om de ikke fullt så rosenrøde episodene også (googler “mammapermisjon slitsomt” og sånt). Uansett, det blir spennende å høre om videre prosjekter! Skal se fram til alle oddetallsdagene!

 • Of course we’ll stick around. Saga IS precious and wish you the best of lucks in whatever your new adventure is!! Best wishes from Argentina.

 • Me diggar bloggen din uansett kor ofta du postar. Det er betre med færre innlegg med bra kvalitet, enn å berre spy ut innlegg for å gjera det. Verden er jo i periodar meir eller mindre travel for folk uansett om det er bachelor eller baby som tek tida. ;)

 • Jeg syns det er fantastisk at du blogger fremdeles, og helt annonsefritt, jeg! At du bruker tid på nye prosjekter er fullt forståelig, vi leser uansett. Tips oss gjerne om du har ting på trykk andre steder – det var en hyggelig overraskelse å se at du er tilbake hos Kvinneguiden, for eksempel :)

 • Hei!

  Det var jeg som skrev den kommentaren om det var meningen at mange innlegg het “it’s the small things” – og jeg digger “konseptet”! Bildene du har i de innleggene kan ofte få meg til å bare sitte lenge og se på dem, analysere hva det er som gjør de så fine, for jeg blir så sykt inspirert av deg. Og Saga er helt nydelig! Du må ikke stresse med noe her på bloggen, gjør det fordi du liker det og _når du liker å gjøre det, har full forståelse for at det er vanskelig å kombinere alt i hverdagen! Ønsker deg alt godt med familien og prosjektene dine <3

 • følger trofast med uansett hva du gjør, du skal overhodet ikke ha dårlig samvittighet for nedtrapping! synes det høres fantastisk fornuftig ut. pluss herregud så rørt jeg ble av det bildet, for et vidunderlig lite menneske !!

 • Nydelig bilde av datteren din! Synes innlegg tre fire ganger i uken er helt passe for din type blogg:) Gratulerer med aksjeselskap, blir spennende å høre hva det dreier seg om. Uansett lykke til!

 • Fire dager i uka er mer enn nok blogg! Har akkurat begynt seriøst og ambisiøst å blogge selv, har vært klar på å sette en rytme jeg kan leve opp til, her er det tre innlegg i uka :)
  Lykke til med alt, gleder meg til å høre om din nye industri?!? Du er så tøff! Jeg skal bli enda litt tøffere nå. Lære mer og ha tro på at jeg kan det.

 • Kult! Har forresten hørt at den serien er SUPERBRA, men har ikke begynt å se den selv enda. Ha en fantastisk uke! Litt mindre blogging høres helt okay ut! You go.