Secrets from my phone

UntitledUntitled
[left]Eg får jo berre fleire og fleire bilder i mobilen, og her er nokre de ikkje har fått sjå:

Eg hadde så fin utsikt på jobb ein dag, og til høgre har me Saga med ein Skaugum-kniv. Eg kjøpte bestikk til Jostein på bursdagen hans, og dagen etterpå reiste me tilbake heile familien. Det var på fabrikkutsalget på Geilo då me var der i påska (50% avslag ♥), og då sjefen såg Saga bestemte han at ho ville ha omvisning. Me fekk sjå korleis dei laga bestikk, og til slutt fekk Saga sin eigen kniv![/left][right]My phone is growing with photos, and here are some you haven’t seen:

My view one day, and to the right is Saga with a Skaugum knife. I bought Jostein cutlery for his birthday, and the day after we went back, all of us. It was at the factory in Geilo (everything is 50% off) and when the boss saw Saga he decided she wanted a tour. We got to see how they make the cutlery, and in the end Saga was gifted her own knife![/right]

Secrets
[left]Saga og bestefar ser på skisport og har typ det samme hovudet bakifrå.[/left][right]Saga and her grandfather watching alpine sport and th[/right]

SecretsSecrets
[left]Eit kjempedårlig bilde av eit av kotta våre som eg nylig rydda heilt ut av og vaska. I framtiden tenkjer me å bygga inn ei seng i dette kottet eller det andre, tenkjer at det er så herleg med barneseng som er innebygd, som ein eigen verden, kanskje til og med med gardin framfor, ei fin lampe og ei bokhylle. Altså, til venstre i bildet er veggen inn til eit soverom. Også S som suttar på sengegavlen vår, pga tenner.[/left][right]A super crappy photo of one of our storage rooms that I recently cleared out and cleaned. In the future we want to build a bed into this room or the other one we have, it’s so cosy with a built-in bed, like its own world. Maybe even with a curtain in front, a pretty lamp and a book shelf. To the left in the photo is the wall into the bedroom. And a photo of S sucking on our bed frame because teeth.[/right]

OsloOslo
[left]Saga som sjarmerer Synne på kafé, med ny smikke og graut på pose (seriøst, kva gjorde foreldre før dette? Om Jostein og eg er ekstra trøytte hentar me ein slik pose også får ho eta den i senga med tusen leiker medan me slumrar litt til)[/left][right]Saga charming the heck out of Synne at a café, with her new bib and a porridge pouch (seriously, what did parents do before this? If Jostein and I are super tired one day, we get one of these bags and she eats it in bed with a thousand toys while we sleep a little more)[/right]

OsloOslo
[left]På besøk hos Christine med sine nye klossar, og togbane med elefant. Den var ei gåve frå oss til nevøen vår, eg ønskar med den samme men som bambi.[/left][right]Visiting Christine with her new stacking cubes, and a Brio train kit with an elephant that was a gift from us to our nephew, I want the same but as a bambi.[/right]

OsloSecrets
[left]To familieportrett i striper og svartkvitt.[/left][right]Two family portraits in stripes and black and white.[/right]

Secrets
[left]Ein kanin.[/left][right]A bunny.[/right]

SecretsSecrets
[left]På morsdagen hadde dei morkake på Kiwi, og ein dag eg ikkje orka å henga opp klede på loftet gjorde eg det berre på badet. Syns kleda våre er så fine ihop.[/left][right]On mother’s day they had “mother cake” in the grocery store, which is what we call the placenta in Norway. And from a day I didn’t want to hang the clothes in the attic, so I just hung them on the tub. I like how they look together.[/right]

SecretsSecrets
[left]Ein dag tok eg bussen, dette er meg som ventar på busstoppen. Og ei bok eg har lest, meir om det seinare.[/left][right]I took the bus one day, this is me waiting at the stop. And a book I’ve been reading.[/right]

UntitledUntitled
[left]Jostein og eg har ein Paddington-bjørn som er like stor som Saga og ho ELSKAR han. Også eit bilde av senga hennar. Me måtte ta ned plakaten fordi ho ville riva den ned, så no får me tenka nytt der.[/left][right]Jostein and I have a paddington bear that is the size of our child, and she LOVES him. And a photo of her bed. We had to take the poster down because she wanted to tear it down, so we’ll have to figure that out somehow.[/right]

UntitledUntitled
[left]Saga som ikkje ville snakka med meg på bussen, og eit til foto av ein hemmelig plan eg har (som eg óg hinta til på Instagram for eit par dagar sidan <- spennande!)[/left][right]Saga did not want to talk to me on the bus, and a photo of a secret plan I have (that I also alluded to on Instagram a couple days ago <- exciting!)[/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *