It’s the small things

Small thingsSmall things

Eg reiste på bussen til Årdal for å besøka pappa som óg var gressenke! Jostein har vore og halde kurs i Hå, og mamma var i Førde. Så Saga og eg tok våtserviettane under armen og stakk! Me fekk komma på middag hos bestemor, så herleg. Elskar å sjå Saga med familie.
I went on the bus to Årdal this week to visit my dad who was home alone too. Jostein has been running lectures and my mother is away too. So Saga and I packed wet wipes and went! We had dinner at my grandmother’s house, so lovely. I love seeing Saga with family.

Small things

Jostein laga pannekakefrukost ein dag denne veka, som me åt med sitron, sukker og solbærsyltetøy.
Jostein made a pancake breakfast this week, that we ate with lemon, sugar and blackcurrant jam.

Small things

Torsdag prøvde eg å roa litt ned, så medan Saga sov så såg eg ein episode av Bones medan eg baka ei sitronkake. Gjekk ut ifrå denne oppskrifta hjå Elsa, men brukte cottage cheese istaden for ricotta, meir valmuefrø og meir fløyte (og alllllltid meir sitron!), den vart så sinnsjukt god altså.
On thursday I tried calming down a little, so while Saga slept I watched an episode of Bones while baking a lemon and poppy seed cake. I used this recipe from Elsa, but I used cottage cheese instead of ricotta, more poppy seeds and more cream (and always more lemon!), it was crazy delicious.

Small things

Helga var, og er, ekstremt travel, men imellom korrekturar og korrigering fekk eg baka og styrt litt heime óg. La på nye sengeklede, bakte brød, laga frukostblanding som skal vara i mange veker. Resirkulerte det som skulle resirkulerast undervegs istadenfor at kjøkkenet såg ut som eit rasert hotellrom etter eg har baka, sånt får meg alltid til å føla meg som den beste versjonen av meg sjølv. Her er nokre ting som illustrerer helga: frukostblandingen min, tulipanar som eg fekk av mamma, Saga si første kjevle frå grandonkel Finn og oppvaskmiddel frå Anna som har Avdemsbue.
The weekend was, and still is, very busy, but in between rewrites and redo’s I baked a little, fixed some things at home. Put clean sheets on the beds, baked bread, made granola to last us for weeks. Recycled the things I could underway instead of the kitchen looking like a trashed hotel room after baking, stuff like that always makes me feel like I’m the best I can be. These are some things that illustrate my weekend: the granola I made, tulips from my mom, Saga’s first rolling pin from her great uncle Finn and dish washing soap from Jostein’s cousin Anna.

Small things

Og Jostein og eg åt frukost i ro og mak, med pådekt bord og ikkje ein masse plastemballasje på bordet, sjølv om det berre var oss to.
Jostein and I had breakfast in peace and quiet with a set table without any packaging plastic, even if it was just the two of us.
Share:

6 Comments

 1. mari
  22:43, 02 Apr 2017 / 22:43

  Så fine ting dere har fått smettet inn mellom helgejobbing. Saga har så fine ansiktsutrykk, ser ut som ei så glad lita jente

 2. 23:18, 02 Apr 2017 / 23:18

  For noen herlige bilder <3 Som alltid!

 3. 02:22, 03 Apr 2017 / 02:22

  Alle disse små tingene virket virkelig så herlige <3 spesielt den fine frokosten! For en student som meg ser det ut som luksus å ha pålegg på fat, jeg finner knapt rene fat i kollektivet til middagen min..

 4. 08:30, 03 Apr 2017 / 08:30

  så fint! de små tingene, altså. god mandag og god uke!

 5. Caroline
  08:40, 03 Apr 2017 / 08:40

  Bildet av Saga og oldemor! Elsker det! Hvis jeg kjente dere skulle jeg hatt det på veggen. Ha en strålende uke.

 6. Maren
  10:13, 04 Apr 2017 / 10:13

  Utrolig fine stemningsbilder! Jeg bruker multisprayen og husvasken med lavendel fra C. Kun til bruk på soverommet foreløpig, men det er så godt å legge seg når det dufter svakt av lavendel i rommet :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *