Jens

JJ
[left]Det største komplimentet eg kan få som bryllupsfotograf er å bli invitert tilbake inn i familien ved andre høve. Bryllaupet til Bjørnar og Charlotte var heilt fantastisk nydeleg, og på beste Åmot Operagard berre ei lita stund etter eg sjølv hadde gifta meg der. No har dei fått baby, vesle Jens, og då eg var i Bergen fekk eg komma heim til dei og ta bilder av dei. Så sjukt fint å få vera med på lasset.[/left][right]The biggest compliment I can get as a wedding photographer is being invited back into the family at other occasions. Charlotte and Bjørnar’s wedding was amazingly beautiful, and at Åmot Operagard just a little while after I had gotten married there myself. They’ve had a baby since then, little Jens, and when I was in Bergen I was invited home to their flat to take pictures of them. Such a lovely thing.[/right]

JJJJJJJJJJJJ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *