Min økologiske kjøkenhage

Kjøkenhagen min[left]Så, endeleg kan de lesa om det nye prosjektet vårt! I 2017 samarbeider me nemlig med Økologisk.no om å dyrka vår eigen mat. Så eg kjem til å skriva der og på instagram-profilen vår om dette, heilt frå starten med forkultivering og frø til me skal tørka og safta og sylta og oppbevara. Me kan jo ingenting om dette, så me skal læra oss ALT, både av det som går bra og det som ikkje går bra. Den første artikkelen kan de lesa her!  Håpar så innmari at de andre som óg skal dyrka eigen mat i år vil dela bilder på instagram, merka med #kjokenhagenmin

Er så glad og spent for dette, så det håpar eg de óg er pepp på å høyra om![/left][right]In 2017 we are growing our own food, and writing about it for økologisk.no (økologisk means organic). Follow our journey here, here and here![/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *