A little piece of a wednesday

Wednesday
[left]Her kjem ein onsdag fra det virkelige livet! Eg tok bilder frå ca etter frukost, fordi me fekk så fin post. Eg hadde bestilt nokre fine ting til Saga på ein nettbutikk som tok seg ypperleg ut i sola. Dette er eit typisk eksempel på ein dag der eg har tatt så random bilder at eg til slutt finn ut at eg ikkje gidd å dela, men her deler eg lell.[/left][right]Here’s a real life wednesday! I photographed from after breakfast because we had lovely mail coming in. I had ordered some things for Saga at an online shop, very pretty in the sun. This is the perfect example of a day where I’ve taken such random photos that I figure I just won’t share them with you, but hey, here they are.[/right]

Wednesday
[left]Me tok med oss tekoppane våre ut for å sjå på der kjøkkenhagen vår skal vera. Med éin gang sola kjem så berre spring me ut.[/left][right]We took our tea outside to look at where our kitchen garden will be. When the sun comes, we just run outside.[/right]

Wednesday
[left]Saga vakna og vart med på moroa! Jostein skulle henga opp igjen fuglehuset vårt som har blitt reparert. Superinteressant.[/left][right]Saga woke up to join the fun! Jostein was reassembling the bird feeder/bird house that’s been fixed. Verrrrry interesting.[/right]

WednesdayWednesday
[left]Ho åt mose, såklart.[/left][right]She ate some moss, of course.[/right]

Wednesday
[left]Rett utanfor kjøkkenvindauget. Eg fylte den til randen med frø og Jostein sa at fuglane kjem til å eta seg ihjel.[/left][right]Right outside our kitchen window. I filled it completely full of seeds and Jostein told me the birds are going to die from eating.[/right]

Wednesday
[left]Balder var som vanleg optimist.[/left][right]Balder, always an optimist.[/right]

Wednesday
[left]Så gjekk me inn for å kosa og eta litt lunsj.[/left][right]We went inside to cuddle and have lunch.[/right]

Wednesday
[left]Dette synet gjer meg så rørt kvar gong. Det vesle hovudet hennar i tripp trapp-stolen.[/left][right]This is oddly moving to me. Her little head in her chair.[/right]

Wednesday
[left]Og hirsepinne-støv i fjeset.[/left][right]And corn pop dust in her face.[/right]

Wednesday
[left]Eit steikt egg, takk! Me heiv innpå for å bunkra opp for gåtur, me skulle nemlig gå på besøk for å ta babybilder![/left][right]One fried egg, please! We powered up to go on a walk, because we were off for some baby photography![/right]

Wednesday
[left]Saga fekk óg bli fotografert. [/left][right]Saga was photographed too.[/right]

Wednesday
[left]Altså, armvalkar. For ein fin ting. Me kosa oss med kake og te og babysnakk i eit par timar, før me pakka ihop og reiste heim igjen. Elskar å kjenna nokon ein kan trilla vogn til, det hadde eg aldri trudd.[/left][right]Arm rolls, like seriously. The best. We had such a nice time with cake and tea and baby talk for a few hours before packing up and going home. I love being able to walk to someone’s house, who would have thought.[/right]

Wednesday
[left]Utanfor huset deira var det sau som Saga syns var SÅ morsomme.[/left][right]Outside their house there were sheep that Saga thought were so funny.[/right]

Wednesday
[left]Dette er hengebrua, og eg hatar den med intensitet. De ser jo kor mykje plass det er for vogna på kvar side, og på eit visst punkt så hellar den litt mot den eine sida.Vil kjøpa ein ubåt som kan ta meg over elva.[/left][right]This is the bridge and I really hate it. You can see how little space there is for the pram on each side. At a certain point it falls a little to one side. I want to get a submarine to take me across the river.[/right]

Wednesday
[left]Men så var me heime! Fetteren til Jostein, Hans, går på SJH og var på middag kvelden før. Han hadde gitt oss ein herleg pose grønnsaker frå butikken der som eg tenkte at eg fekk laga middag av.[/left][right]But then we were home! Jostein’s cousin had gifted us some vegetables that I made into dinner.[/right]

WednesdayWednesday
[left]Pastinakk og jordskokk i herleg kombo.[/left][right]Parsnips and jerusalem artichokes.[/right]

Wednesday
[left]Ein iskaffe medan me venta på å kunne bruka stavmikseren.[/left][right]An iced coffee while waiting for them to cook.[/right]

Wednesday
[left]Også åt me, også gløymte eg kameraet mitt noko meir. Men det var iallfall litt av ein onsdag.[/left][right]Then we ate, and I forgot all about my camera. But that was a little of my wednesday anyway.[/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *