To rest her head

Seng[left]I helga kjøpte me ny seng til Saga! Det er ei supergamal vokseseng (den blir så lang som ei vaksenseng) som me er lettare forelska i. Nokon som kan analysere seg fram til når den er ifrå? Den har enno ikkje madrass, men me får skyndta oss å laga den til så ho kan bruka den før ho blir lur nok til å klatra over kanten på den. Skuleplansjen med hjort kjøpte me óg, og den passa perfekt over der.[/left][right]We bought Saga a new bed over the weekend! It’s a very old extendable bed that we have a crush on. Anyone know when it’s from? It still doesn’t have a mattress but we’re going to try and hurry get it ready for her so she can use it before she’s clever enough to climb over the edge. We bought the old plaque with deer too, a perfect match.[/right]

Seng
[left]Syns den var så majestetisk, ei kjensle eg sjeldan får for barnemøbler.[/left][right]I thought it was very majestic, which is a feeling I seldom get with children’s furniture.[/right]

Seng
[left]Dei fine stolpane kan me bruka til å laga himmelseng, om me vil.[/left][right]We can even make it into a canopy bed.[/right]

Seng
[left]Fram til no har ho sove her, i vogga i fotenden vår. Ho blir lagt for kvelden inntulla i eit ullteppe og nedi ein Voksi-pose, og likevel ligg heile ho utanfor posen når me skal legga oss, med iskalde føtter.[/left][right]But up until now she’s slept here, in the crib by our foot ends. I put her to bed at night with a wool blanket around her and into a sleeping bag, but she’s still on the outside of her bag with her feet freezing when we come to bed.[/right]

Seng
[left]Uroen var ei gåve frå veslesøster, den stoltaste tanta.[/left][right]The mobile was a gift from my sister, the proudest little aunt.[/right]

Seng
[left]Og på spegelen over står Jostein sine kosedyr frå då han var liten. Han har namn på dei alle saman, så fint.[/left][right]And on the mirror above it are Jostein’s animals from when he was a child. He remembers the name of them all, so cute.[/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *