København, 2016

[left]I København gjorde Jostein og eg ein av dei tinga me likar aller best å gjera ilag: me laga film! Eg filma litt klipp her og der, sjølv om det viste seg utfordrande med bebis, og Jostein har laga musikk av opptak han gjorde. Eg elskar korleis det vart, dog, og har laga ein eigen versjon til familiearkivet der ein kan høyra alle dei rare og fine tinga me snakkar om. [/left][right]In Copenhagen, Jostein and I did one of our favorite things to do together: we made a little film! I filmed a little here and there, even though it was quite the challenge with a baby, and Jostein has made music out of the recordings he made. I love how it turned out though and have even made a version for our family archives where you can hear the weird and funny things we talk about.[/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *