Our wish lists: Mariell

jul-mariell

[left]Her kjem mi ønskeliste for i år! Saga si kan de sjå her, og Jostein si kjem så straks eg får skvisa ut av han kva han ynskjer seg. Eg treng verkeleg ingenting nytt i år (utanom vintersko!), men det er jo gøy å ønska seg uansett! Notatbok frå Rifle Paper Co.  Cards against humanity  Håndvisp fra Dualit  Gypsy Water-hårparfyme fra Byredo  Bibliotheque-lys frå Byredo  Frukostjuleservise frå Royal Copenhagen  Ei raud alpelue  Fløyelspute frå Madam Stoltz  Spegel frå Oscar & Clothilde   Sløyfekrok frå Svenskt Tenn.

French country kitchen av Mimi Thorisson  Women av Slim Aarons  A year between friends av 3191 Miles Apart  You’ll grow out of it av Jessi Klein  Freedom av Jonathan Franzen  Arv og Miljø av Vigdis Hjorth[/left][right]Here is my wishlist for this year! You can see Saga’s wish list here, and Jostein’s will be up just as soon as I can squeeze him into telling me what he wants! I really don’t need anything new this year (apart from winter shoes!) but it’s fun to ask for things anyway! Note book from Rifle Paper Co.  Cards against humanity  A hand mixer from Dualit  Gypsy Water-hair perfume from Byredo  Bibliotheque candle from Byredo  Christmas breakfast china from Royal Copenhagen  A red beret  Velvet pillow from Madam Stoltz  Mirror from Oscar & Clothilde   Bow hooks from Svenskt Tenn.

French country kitchen by Mimi Thorisson  Women by Slim Aarons  A year between friends by 3191 Miles Apart  You’ll grow out of it by Jessi Klein  Freedom by Jonathan Franzen  Arv og Miljø by Vigdis Hjorth [/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *