Weekend loves & links

[left]God helg, alle saman! Me er ein heil familie igjen og det føles veldig godt. Me fyrer i ovnen og vaskar alle sengeklede, testbakar kjeks og snakkar med heile kroppen. Håpar de har det fint óg![/left][right]Happy weekend, everyone! We’re back to being the whole family and it feels so good. We’ve got a fire going in the oven and washing all our bedding. Test baking cookies and talking with all limbs. Hope you’re well too![/right]skjermbilde-2016-11-17-kl-23-57-35
[left]Pinterest-rydding
Eg brukte min siste kveld som åleinemor på å redigere podcast medan eg rydda i Pinteresten min! Om de vil følga meg der kan de klikka hit.[/left][right]Pinterest tidying
I spent my last night as a single mom editing my podcast while cleaning up my Pinterest! If you want to follow me there click here.[/right]

43a1421
[left]Small Talk med Kristin
Kristin er alltid ein inspirasjon for meg, og her var eit skikkelig langt fint intervju med ho. Får lyst til å reisa på gartneriet sporenstreks for å kjøpa tusen planter også vil eg at det skal bli sommar igjen så me kan vera i hagen.
[/left][right]Small talk with Kristin
Kristin is always an inspiration to me, and here’s a long interview with her. She makes me want to go get a thousand plants right now and I also long for it to be summer again so we can hang out in the garden.[/right]

lollipop_year_planner
[left]Å planlegga
Eg elskar å planlegga, men er ikkje superflink til å holda orden på kva som skal skje når. Eg har kjøpt ein superfin kalender fra Rifle Paper som heng i gangen og ventar på at det skal bli 2017, men eg syns denne óg var så fin og eg likar idéen om å laga symbol med klistermerker for ulike ting. Lurer på om eg skal bli ein sånn person som har ulike veggkalenderar til ulike ting? Men det er kanskje galskap?
[/left][right]Planning
I love planning, but I’m not great at remembering what is happening when. I’ve bought a pretty calendar from Rifle Paper that is in the hallway waiting for 2017, but I think this one is pretty too and I like the idea of making symbols with stickers. I might want to become a person who has different wall calendars for different things? That is maybe madness?[/right]

draw
[left]Quickdraw
Google ber om vår hjelp til å teikna ting så dei er gjenkjennelige. Ein perfekt måte å kasta vekk ein laurdag på.[/left][right]Quickdraw
Google asks for our help to draw things for it to recognize. A perfect way to waste a saturday.[/right]

ines-fressange-vogue-paris-home-6ines-fressange-home-vogue-paris-10
[left]Ein fin heim
Berre det.[/left][right]A lovely home
That’s all.[/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *