Our trip to Copenhagen, part two

CPHCPHCPHCPHCPHCPHCPHCPHCPHCPHCPHCPHCPHCPHCPHCPH
[left]Den neste (og siste heile) København-dagen vår var meir avslappa, det fantest ingen plan. Berre lause punkt på ei liste som me håpte å komma over i løpet av ettermiddagen. Eg tok ikkje så himla mange bilder, for eg filma mykje av reisa og Jostein tok opp lyd og snart kjem det ein liten film her av reisa vår. Denne dagen åt me lunsj med Frøy, etter å ha brukt heile morgonen på KOS, og me bestilte alt me hadde lyst på. Så shoppa me litt her og litt der, og begav oss mot operaen (der Frøy går på skule!). Ho peika ivrig og intenst og eg følte meg så heldig som får vera vitne til den entusiasmen på daglig basis. Etterpå var Jostein og eg så oppfylte av kreativitet og pepp at me snakka om store ting i livet. Dagen vart avslutta med at me kjøpte ei drakt i økologisk merinoull til S som gjorde meg så glad for å vita med sikkerheit av ho var varm, også reiste  me heim og laga tacofest til Frøy. Morgonen etter tok eg nesten ingen bilder, det var vår siste dag i København og me fekk omvisning på operaen av Frøy, åt vanvittig gode bakverk og Jostein fekk eit overraskande møte. Så stakk me til Bergen og landa hardt i ei hotellseng. Å reisa med bebis er hardt, ikkje å vera borte men sjølve reisingen tar på. Men det er så fantastisk óg, å berre gjera det, pusha meg sjølv. Og når me kjem heim att kan ho plutseleg tusen nye triks, som om Utlandet gav ho visdom. Det kan det jo ofte gjera, spør du meg.[/left][right]The next (and last whole) Copenhagen day was more relaxed, there was no plan. Just loose points on a list we were hoping to get by during the day. I didn’t take so many photos because I filmed much of the trip and Jostein recorded sounds and I’ll soon be putting up a little film of our journey. On this day, we had lunch with Frøy after having spent the whole morning cuddling, we ordered everything we fancied. We did some shopping too, before heading towards the opera (where Frøy goes to school!). She pointed at things with great vigor, and I felt so lucky to witness that enthusiasm on a daily basis. After, Jostein and I were so full of creativity and pep in our step, we talked about the big things. We finished that day by buying S an organic merino wool suit for winter, and it made me so happy to know with certainty that she was warm. Then we went home to make tacos for Frøy. The morning after I hardly took a single photo, it was our last day in Copenhagen and Frøy gave us a little tour of the opera, we had amazing pastries and Jostein had a surprising meeting. Then we went to Bergen and landed hard in a hotel bed. Travelling with a baby is hard, not the being away but the actual travelling. It’s amazing too though, just doing it and pushing myself. And when we come home she knows a thousand new tricks, as if the Outland has given her wisdom. Which it tends to do, if you ask me. [/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Jeg har samlet alle bloggene mine i Feedly.. Men når jeg ser at du har oppdatert er jeg nødt til å gå på selve bloggen, det gjør jeg ikke de andre (hundrevis) av bloggene jeg følger.. Untatt deg og HeiAstrid. Du skriv så fint og tar deilige bilder! Det er tøft å reise med små folk, vi har tvillinger på ni måneder og vi pusher oss også til å reise med de.. Selv om det går med noe svette og tårer både før, under og etter… ;)

  • Som på det forrige, takk for at du skriver så fint og ærlig. Og for at du lager så innmari bra blogg! Spennende med overraskende møte, og jeg elsker den der følelsen når en er full av pepp og kreativitet og snakker om de store tingene. Takk for at du skriver så det kjennes. <3

  • Så fint at dere bærer! Jeg ble selv bitt av bærebassillen da mini gjerne vil være i armene hele tiden ? Vil bare tipse dere om norsk bæregruppe på Facebook. Spesielt om dere vil bytte til vevd sjal etter hver som S blir tyngre (personlig byttet jeg når han bikket 5 kg, da klarte ikke jeg strammingen mer). Jeg syns bærejungelen var ganske uhåndterlig til å begynne med, men har fått masse gode råd og tips der. Og ikke minst, masse inspirasjon. Noen av disse bæresjalene er jo så utrolig fine ?

  • Nydelig fint det første bildet!! Ho er jo berre så søt :) Takk for fine innlegg alltid! Gler meg til ny podcast med deg og Sara!