Friend ships and starry skies

Friend ship
[left]Saga har allerede så mange fine venner i livet. På onsdag kom Mariell og Maja på besøk, og overrekte gåver. Av Mariell fekk ho dette, eit teppe som ho har laga sjølv. Vart berre heilt forvirra då eg opna den, kan jo ikkje forstå at det kan gå an å vera så heldig i ein alder av sju veker.[/left][right]Saga already has such wonderful friends in life. On wednesday, Mariell and Maja came to visit and gave Saga some gifts. From Mariell she got this, a blanket she had made herself. It made me totally confused to open, I just can’t believe it’s possible to be this lucky at only seven weeks old.[/right]

Friend ship

[left]Det er stjernehimmel og havet på den eine sida, og farga trekantar på den andre. [/left][right]One side has starry skies and the other is colored triangles.[/right]

Friend shipFriend ship

[left]Så himla rørande. Verdens heldigaste lille blåbærrumpe, og enda veit ho det ikkje eingang.[/left][right]So very touching. The luckiest little blueberry butt, and she doesn’t even know yet.[/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *