Saga + Sara

<3<3<3<3<3<3
[left]For nokre veker sidan var Sara på besøk og rett før ho tok bussen tilbake til Oslo (no også kjent som paradiset med det gode aprikossyltetøyet, bokhandlarar, Tim Wendelboe og kaffi ein ikkje lagar sjølv) tok ho bilder av oss, familien. Allereie syns eg ho ser så liten ut på desse bildene. Og at me er så fine, at me ser skjøre og nyfødde ut alle saman.[/left][right]A few weeks ago, Sara came to visit us, and right before she took the bus back to Oslo (now also known as the paradise of apricot jam, book shops, Tim Wendelboe and coffee we don’t make ourselves) she took some pictures of us, the family. I already think she looks so small in these. And that we look so nice, so fragile and newborn all of us.[/right]

<3<3

[left]Og her er dei, bestisane. Saga og Sara.[/left][right]And here they are, the besties. Saga and Sara.[/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *