12 things I like; pink planners, wool sweaters and a dolphin balloon

balloonman07balloonman[left]Bildeserien Balloon Man’s last walk, fotografert av Viktor Gårdsäter, om ein gamal mann sine siste dagar på jorda.[/left][right]The image series Balloon Man’s last walk, photographed by Viktor Gårdsäter, about an old man’s last days on earth.[/right]

Skjermbilde 2016-07-29 kl. 18.32.10[left]Denne genseren frå Toast ser ut til å vera den perfekte ammegensaren for hausten.[/left][right]This sweater from Toast looks like the perfect sweater for nursing this fall.[/right]

banana-bread-oatmeal-walnuts-620x413[left]Bananbrød-havgregraut.[/left][right]Banana bread oatmeal.[/right]

il_570xN.1001787968_6u1l[left]Nydelige strømpebukser til små lubne lår. Vil kjøpa alle fargar! [/left][right]Beautiful tights for little chubby thighs. I want to buy all colors![/right]

Skjermbilde 2016-07-28 kl. 16.58.06
[left]I København i fjor kjøpte eg hårspenner fra Kanel som eg ellllskar, og her finst dei i så mange fargar. [/left][right]In Copenhagen last year I bought some hair clips from Kanel that I lovvve, I found them here in so many colors.[/right]

Chocolate-Meringue-Cake-with-Fresh-Berries4

[left]Denne matbloggen.[/left][right]This food blog.[/right]

hero2
[left]Uro-DIY.[/left][right]Mobile DIY.[/right]

hjemme[left]Emily deler idéar til ferie heime, som er perfekt for oss som er limt til huset akkurat no! [/left][right]Emily shared ideas for how to vacation at home, perfect for those of us glued to our house right now![/right]

19302278754_39c4157b62_b[left]Svenske kjøttbollar. Omnomnom.[/left][right]Swedish meatballs. Omnomnom.[/right]

1179736
[left]Cate Blanchett demonstrerer 13 ulike kunstmanifest i kortfilmform. [/left][right]Cate Blanchett demonstrates 13 different art manifestos in short film form.[/right]

 

plh001-2017-blush-01plh001-2017-blush-13_1

 

[left]Denne agendaen for 2017, som er på veg til meg i posten akkurat no, frå Rifle Paper. Gler meg sånn til å sitta i hagen med eit glas rosévin og føra inn bursdagar, som på film.[/left][right]This planner for 2017, on its way in the mail right now, from Rifle Paper. I can’t wait to sit in the garden with a glass of rosé, entering birthdays like in a movie.[/right]

2017

[left]Og apropos Rifle Paper og 2017 skal me kjøpa denne for neste år til å ha på veggen. No er me jo ein familie som bur her i huset, så me skal ha den hengande i gangen og skriva på når rekningar skal betalast og når me skal på kontroll på helsestasjonen.[/left][right]Speaking of Rifle Paper and 2017, we’re going to buy this for next year to put on the wall. We’re a family in this house now, so we’ll keep it in the hallway and write down dates for when bills should be paid and checkups for the baby.[/right]

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *