It came in the mail

In the mailIn the mail

[left]Dei siste vekene har eg vore opptatt, veldig opptatt, med å henta ting på posten. Kjedelige nødvendige ting som babydyne (så søt og liten!), babymonitor, babynest og mange store fine muslinklutar. Men óg både herlege ting eg har kjøpt og gåver frå fine folk på andre stader i verda! Det første me ser på er den nye morgonkåpa mi som eg elskar og som eg føler meg så fin i, den er fra Pinkblush maternity.[/left][right]The past few weeks I’ve been busy, very busy, collecting parcels at the post office. Boring necessities like a baby duvet (so cute and tiny!), a baby monitor, a baby nest and lots of muslin cloths. But also lovely things I’ve bought and also gifts from people in other places in the world! The first thing is this robe I love and feel great in, from Pinkblush maternity. [/right]

In the mail
[left]Fra dei fine fine folka på Vintagefabriken fekk bebisen ein venn! Den heiter Madame Tricot og har ein herleg hatt. Så fin![/left][right]The lovely women at Vintagefabriken sent me this pal, her name is Madame Tricot and she has a cool hat. [/right]

In the mail
[left]Vart óg så glad for boksen som den kom i, for den skal eg ha små babyminner i. Alle ultralydbildene og polaroidbilder frå Firenze når me fann ut at me skulle bli foreldre og andre små ting som eg tenker at er fint å ha når ein blir vaksen og vil finna ut om seg sjølv. [/left][right]Even the box it came in made me super happy, because I’m going to put baby keepsakes in it. Ultrasound photos and polaroids from Florence when we found out we were becoming parents and other little things I think it will be nice to have when our child is all grown up trying to figure themselves out.[/right]

In the mail
[left]Fra Iherb hadde eg kun kjøpt ting som var oransje. Det eg egentlig skulle kjøpa var herleg oppvaskmiddel fra Mrs Meyer’s og min BESTE lypsyl i livet fra Weleda, chaite frå Tazo (kom i haustfeeling med alt regnet), ferskengodis og chips som eg saknar fra Englandslivet.[/left][right]From Iherb I bought only orange things. What I was planning to buy was dishwashing soap from Mrs Meyer’s and my BEST lip balm ever from Weleda, chai tea from Tazo (this weather got me in an autumnal mood), peach candies and crisps I miss from life in England.[/right]

In the mail
[left]På Agent M har eg kjøpt isformer i rustfritt stål og bambuspinnar, og flaske til babyen som er i glas med silikon rundt.[/left][right]At Agent M I bought these popsickle moulds in stainless steel with bamboo sticks, and a bottle for the baby that is glass with a silicone coat.[/right]

In the mail
[left]Ammenødvendige ting kjøpte eg hos Mammatrend, fine plagg fra Boob og innlegg i ull fra Joha. Fekk til og med ei lita gave med fra ho som eig butikken fordi ho kjente igjen navnet mitt, så koseleg jo![/left][right]I got breastfeeding necessities from Mammatrend, some good garments from Boob and inserts in wool from Joha. The owner even sent me a little gift because she recognized my name![/right]

In the mail
[left]Vår finaste venn Caitlin sendte god utdanning fra England i form av bøker. Så fine bøker![/left][right]Our amazing friend Caitlin sent some educational gifts from England in the form of books. Great books![/right]

In the mailIn the mailIn the mail
[left]Med herlege vers, nydelige illustrasjonar og om ein tiger som er svolten og ikkje har manerer.[/left][right]With rhymes, beautiful illustrations and a hungry tiger with no manners.[/right]

In the mail
[left]Det var mitt nytt fra postkassa! Håpar de har det fint i regnet/sola![/left][right]This has been news from the mailbox. I hope you’re enjoying the rain/sun![/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *