Mariell & Sara #30 – Usentimentalt breakdown

30

Eg har ein sånn sur dag i dag, er framleis i pysjen og vil heller googla babygreier enn å jobba. Bebis, som Jostein og eg no på alvor kallar Bølla, holdt meg våken til klokka fem i natt, og klokka fire vart eg svolten og måtte stå opp og eta to tørre tortillas og koka ein kopp te med berre lyset frå det opne kjøleskapet. Sånn kan det ekte livet vera óg! No har eg laga ein slagplan for at denne dagen skal bli bra, og det første steget er å minna dykk på at det er ny pod-episode i dag.

I denne episoden snakkar Sara og eg om sosiale media-strategi, om den nye plata til Jostein, om korleis folk på Youtube er altfor mykje real life reality, om flytting utan sentimentalitet også er eg lite politisk korrekt i ein samtale om når ein skal få ungar her i livet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Hei du Mariell!
  Har du hørt om SKAM, den (relativ) nye nettserien til nrk som er rettet mot 16-åringer?
  Den går som ild i tørt gress her til lands, hos alle fra 14 og 40 år.
  Serien er en av de beste norske på manus, skuespill og aktuallitet.
  I tillegg til at den tar opp viktige temaer som likestilling, utenrikspolitikk og unngår typiske steriotyper,
  på en måte som får de unge (og eldre) til å engasjere seg på nye høyder.

  Mvh,
  Regine

 • En sånn dag har jeg og. Skulle få gjort såå mye i dag, men pga magesmerter og svimmelhet har jeg gjort ingenting. Min bølle har også vokst seg stor og sterk nå, så sparkene har begynt å bli ubehagelige. Håper på en bedre dag i morgen. Skal kose med med podcasten :-)