tuesday brightening!

spicy-thai-sweet-potato-wedges-3
[left]Akkurat no sit eg på bussen som snart skal gå fra Bergen til Lærdal, med danske magasin som ventar på å bli lest i bagasjen. Men mest trur eg egentlig at eg kjem til å sova. Min tysdag forsvinn heilt i reisingen, men med denne salaten til middag…[/left][right].[/right]

 

12678289274_39d62be1b8_c
[left]…og denne filmen, har i alle fall du ein perfekt tysdag.[/left][right]Right now I’m on a bus leaving soon from Bergen to Lærdal, with danish magazines waiting to be read in my luggage. Although, let’s be honest: I will probably be sleeping. My tuesday will surrender to travel, but with this salad for dinner, and this film, at least you’ve got a perfect tuesday.[/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *