another friday.

breakfast at tiffanys

[left]Denne veka har vore røff, om eg får vera heilt ærlig. Så i dag tek eg ein planlagt pause og godtek at graviditeten får lov til å ta over livet, for det er det den gjer akkurat no. Til og med utan å tilby ei løysing på denne steinen som eg har på brystkassa. Eg stiller spørsmålsteikn ved absolutt alt i livet, og det har gjort meg så innmari sliten. Heldigvis kjente eg det minste vesle sparket for nokre dagar sidan, ellers kunne eg ha blitt ganske oppgitt.

For å få det litt bedre har eg tenkt å baka rundstykker, re opp senga, høyra på podcastar og gjera det fint rundt meg. Håpar at helga (og kanskje eit jerntilskudd?) hjelper meg å komma tilbake til meg sjølv. I mellomtiden har eg nokre opplysningar og spørsmål til dykk:

1. Eg held på å kjeda vettet av meg på jobb om dagen, gløymer kvart år kor lite jobb det er i januar og februar. Så, eg tipsar rett og slett om meg sjølv: eg har oppdatert webdesign-porteføljen min her, og er veldig mottakelig for den slags oppdrag framover.
2. Om de instagrammar eller bloggar, kan ikkje de legga igjen ein link her under til dykk sjølve? Så samlar eg ei liste over fine lesarar i eit eige innlegg?
3. Kva er ein fin film de har sett i det siste? Me har sett ferdig absolutt alt av Miss Marple og føler oss i villrede. Kanskje me skulle tatt til på alt med Poirot. Vil ha romantisk filmkveld med Jostein i kveld, med søtpotet og peanøttsaus omnom.

Eg håpar veka di har vore betre enn mi, og at alle helgene våre blir fulle av magi og smoltringar.[/left]

[right]This week has been rough, if I’m being honest. So today I am taking a planned break and letting the pregnancy take over my life, because that’s where it’s at right now. Without even offering a solution to this rock on my chest. I’ve been questioning pretty much everything in life and it has made me so exhausted. Luckily I felt the faintest little kick a few days ago, or I might have been pretty peeved at this point.

To make myself feel better, I am planning to bake rolls, make the bed, listen to podcasts and pretty it up around me. I hope that the weekend (and maybe an iron supplement?) will let me come back to myself a little. In the meantime I have informations and questions for you:

1. If you’re an instagrammer or a blogger, leave your links below! And I’ll make a blog post with lovely readers and their internet homes.
2. What is a good movie you’ve seen lately? We’ve watched everything Miss Marple now and feel a little lost. Maybe we’ll throw ourselves into Poirot? I want a romantic movie night with Jostein tonight, with sweet potato and peanut sauce omnom.

I hope your week has been better than mine, and that all our weekends will be full of magic and donuts. [/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Kan bare trøste med at det blir bedre, å ruge baby er en hormonell berg og dalbane. I høst måtte jeg slå av noen sanger fordi jeg minnet meg om et eller anna absurd for mange år siden og jeg kjente jeg ble helt på gråten.

  God helg!
  Ps: ang Moses-kurv; jeg kjøpte min brukt, så der kan man spare litt.
  Denne gangen tok jeg en helt enkel sengekant fra IKEA, klippet til passende lengde og sydde et superenkelt trekk i Liberty og lin (bare sy sammen, vreng og legg kanten i og sy igjen) siden trekket som var med ikke var min smak.
  Det er mange fine stoffbutikker i London, så kanskje plukke med seg litt metervare om man har lyst på enkle babyprosjekt? (eller få andre til å sy, selvsagt)

 • Hei Mariell. Så kjedelig å lese at du ikke har hatt den aller beste uken, men det er fint at du tar deg en time out kanskje og bare gjør ting som du synes er bra for deg.

  Jeg har en blogg og jeg elsker å fotografere, mange av bildene er også tatt av min mann og vi har det som felles hobby. Jeg begynte å blogge for maaaaaaange år siden, den gang blogging var helt nytt faktisk, inspirert av et par svenske superflinke bloggere (som Saravillfara… og Kitchenbloom). Jeg klarte en gang nesten å slette hele bloggen min også slik at det mangler faktisk et par år av min blogg fra gamle dager.
  Adressen er http://koselig.blogspot.com
  jeg har ikke noe egentlig spesielt tema, jeg blogger om mye friluft og litt om mat, men ikke mye. vi elsker å reise og det blir noen bilder herfra og derfra. Generelt en hverdagsblogg kanskje?!
  Ta en titt :)
  god helg og kos deg masse :)

 • Er godt i gang med å jobbe oss gjennom Criminal Minds. Så fælt og så spennende. Ellers er “My Sisters Keeper” en utrolig fin film og “Le Miserables” som er hakket mer romantisk da. Jeg er en sucker for revolusjonsstemning.

  Ellers instagrammer jeg på “Stinefriis” og blogger på “stinefriis.com” <- gjorde om hele oppsettet i januar, ganske stolt!

 • Filmtips i massevis. litt diverse, mye kjærlighet: Medianeras, almost famous, the fall, Beasts of the Southern Wild, Another Earth, Sound of My Voice (de to siste har begge fantastiske brit marling i seg), Short Term 12, what dreams may come, ikke naken, obvious child, the f word, serien the honourable woman, turist, molly maxwell, Nick and Norah’s Infinite Playlist, Labyrinth (1986), dope, hello i must be going, The Diary of a Teenage Girl, comet.
  håper du føler deg bedre snart :)

 • Hei Mariell! Først vil jeg også si gratulerer så mye! Det er første gang jeg syns det er interessant å lese om graviditet, det føles så stort og ekte :) Jeg sliter litt med å finne motivasjon til å fortsette å skrive bacheloroppgave i dag, det er så mange rare tanker som surrer i hodet som er vanskelig å legge vekk, så tenkte jeg kunne skrive ned noen filmtips siden du spør!

  Robot and Frank: Så den for et år siden på netflix, og ble positivt overraska. Søt og morsom!
  Trainwreck: Kjempemorsom! Og ganske sprø, men søt! Fikk vondt i smilehulla.
  Man Up: Søt og morsom, denne også, satt i London :)

  På instagram heter jeg kristinbaannasdal, og søstra mi, som også leser og som tipsa meg om bloggen heter amandabasda :)

  Håper du får en fin helg!

 • Hei Mariell,
  Eg er komme 2 dager lenger enn deg i graviditeten, og kjenner meg att i det du skriv. Denne veka har både vore fin og tung. Men eg vonar at alt vert betre når våren kjem, og det blir lysare. Ønsker deg ei god helg med mykje glede! Mi skal inkludera blomar og gjærbakst.

 • Oppredd seng, søtpotet og peanøttsaus hørtes digg ut. Jeg skal spise veggispizza og dra på Trondheim Calling senere. Gleder meg!
  På instagram heter jeg idaasuka og bloggen min heter ordfraida.wordpress.com! :-)

 • Mitt instagramnavn er fioljenta. Der går det i strikk, kaffe, og hverdagslivet mitt i Oslo. Kikk gjerne innom om du vil =)
  Håper du får en nydelig og avslappet helg! <3

 • Hei Marielle.

  Endelig fredag! Jeg vil anbefale deg å se den nye filmen til Leonardo DiCaprio, “heil cesar” eller”6 years” som alle visstnok skal være veldig gode filmer.

  Ellers kan jeg identifisere megselv som en av dine lesere fra Argentina. Jeg har både blogg: http://www.idabjerga.blogspot.com og instagram: idabjerga, hvor jeg legger opp for det meste bilder fra mit liv i syd amerika. Bloggen har nok blitt litt nedprioritert i det siste, da jeg avslutter en master i finanse og er mildt sagt stresset. Dog har jeg kun 1 måned igjen, og bloggen vil bli prioritert igjen.

  Ha en super helg! Nyt livet!

  Vh
  Ida

 • åh, Mariell, håper helga di blir bedre enn uka her,
  Jeg instagrammer under kajaandthebike. ikke hele tiden, men av og til.
  ta vare!

 • Heia deg, krysser fingrene for at neste uke blir bedre!
  Jeg skriver om blekkspruthjerner, mikroskop, celler, universet og hvem avocadoene helst vil bli spist av. En ganske annerledes blogg enn din, men om noen av dere skulle få lyst til å lese den blir jeg skikkelig glad.

 • Synes du skal ha skikkelig creds for å alltid høyre på kroppen din, og ta pause når den trenger det – både før du blei gravid og etter! Det er noko fleire burde bli flinkare til, og det kjem til å gjer at du “held ut” lenger her i livet, på mange områder. Prøvar verkeleg å bli flinkare på det samme. (Håpar du tek dette som det komplimentet eg vil at det skal vere!)

  Eg bloggar litt på http://johanne.mondieu.nu/ og heiter @himmelseng på instagram!

  God helg!!

  (Og ps: jerntilskot hjelper!)

 • Hi Mariell, I hope you have a lovely weekend too. I’ve had the same kind of week myself : / I wanted to blame Mercury in retrograde but it turns out it’s not the case.

  Some lovely romantic albeit slow-burn movies I’m into lately:
  Sense and Sensibility
  Pride and Prejudice (2005)
  North and South (Not a movie but a great 4 part episode)
  Out of Sight

  thiscozyskull.com
  instagram: thiscozyskull

 • Hej Mariell! Deppigt med en dålig vecka… Lite typisk februari tänker jag. För min del har veckan varit ganska speciell… Jag gifter mig i morgon! Så alla kommande februari kommer jag ha en bröllopsdag att se fram emot! Himla fint. Inte lika fint är att det ska regna i morgon när vi ska bli fotade utomhus… Hoppas fotografen tål vatten! Hälsa gärna på inne på min blogg, förutom bröllopstema den sista tiden kommer massa spännande hända i vår. Flytt till tropikerna! Kram och hoppas nästa vecka blir bättre. http://magpiesatsunrise.blogspot.no/

 • Håper du føler deg bedre veldig snart! Så koselig med det minste vesle sparket :) synes dette generelt er en litt tung tid på året, og lengter sånn mot lysere dager.

  Jeg heter @elllie på instagram (med 3 L’er)!

 • Hei fine Mariell!
  Jeg har lest bloggen din i flere år, og selv om jeg ikke er alltid flink til å kommentere, må jeg bare si GRATULERER med babisen! Jeg er så utrolig glad på deres vegne! Jeg lurer forresten på hvordan du kommer til å håndtere det med baby og blogg? Kommer du til å legge ut bilder av bebisen, eller bare de der ansiktet ikke vises? Dere kommer jo til å få en utrolig vakker liten skapning, så hadde vært gøy å se litt bilder også. Men skjønner godt hvis du ikke vil dele såpass mye av privatlivet deres på nett :) Håper det går bedre med deg nå <3 God helg! <3

 • På min instagram @juliegronn finner man lavmælte bilder av mitt liv som kollektivist i København, samt bilder av både forhenværende og nåværende kjærlighet – vakre menn på hver sin måte, i skjønn forening. Fint med kjærlighetskronologi på instagram, synes jeg. Ha en fin dag, Mariell, Jostein og Bébé!

 • I love all the internet links you provide, always a good way to procrastinate :P if anyone is interested in typical 22yo australian life then have a look :))

  x elle

 • Fine filmer: nothing hill, min nabo totoro, aloha, fabelaktige Amelie fra montemarte, maleficent, letters to juliet, miss Potter, Mona Lisa smile, when Harry met Sally, og what if.

  Jeg heter Haavardsdottir på instagram, jeg legger ut små ting eller øyeblikk fra hverdagen som jeg synes er fint og som gjør med glad.

  Håper du får det bedre snart! ❤️

 • Vi er to mennesker som har immigrert fra nord til hovedstaden. Noen ganger er vi morsomme med vilje, andre ganger er det ufrivillig. Hobbyer består av bl.a. teater, bøker og musikk. Vi er alltid på jakt etter den perfekte stamkafé og vi tar denne bloggingen litt som det kommer.

  http://www.polarnetter.no

 • karenlinneariedel er min instagram! Du inspirerer meg- har en post fra adventsbladet ditt som jeg sendte i posten til min søster som jeg savner :)

 • Høres ut som et veldig godt valg – lykke til med egenomsorgen!

  Ellers bloger jeg på Listebloggen.blogspot.com, og er å finne på instagram som @anaruh. God helg!

 • Anbefaler Poirot! Virkelig bra å se, hvis man har hatt det dritt. Jeg og kjæresten så mange episoder, den gang han bodde på i et fuktig hus ved stranden i Danmark, og begge to var forkjølet. Vi satt i dobbeltsenga, under dyna, og koste oss med Poirot :)

  Håper helga deres blir oppløftende!

 • Ville bare tipse om filmen Sufragette om dere ikke har sett den. Så viktig og bra, men personlig synes jeg de lett kunne la filmen vare litt lenger.

  På instagram tar jeg bilder av det fine i hverdagen under @eirinryan

  Ps. Håper du snart får det bedre og at helgen blir akkurat det du trenger.

 • Har ikkje instagram sjølv lenger, men me legg ut mange fine og morosame bilete på kontoen til Studentmållaget i Bergen: @smibergen

 • Blir så glad når “offentlige” personer skriver at de tar vare på seg selv ved å bare slappe av og være uglamorøse. Tenker at “da kan jeg også”. På instagram heter jeg dattera_, Ps ønsker meg flere Mariell & Sara-podcaster å vaske badet til – nå som dere bare (“””bare”””) poster annenhver uke rekker badet å bli så skittent, hehe. Klem til deg og bebis

 • Du finn meg på instagram under namnet @eithintavsarah! Kyss og klem til vakre Mariell, Jostein og bebiiiisss <3

 • Hmmm det må ha vært noe i lufta denne uka. Min gravide venninne har hatt den verste uka i svangerskapet så langt. Akkurat som deg har graviditeten tatt over kroppen, og hun har ingenting hun skulle ha sagt. Jeg for min del ruger ikke på noen baby, så hva er årsaken til mine humørsvingninger, angst, frustrasjon og sorg…. Ja, det må rett og slett ha vært noe i lufta ;) Det kan selvfølgelig være at januar og februar er mine to verste måneder i året. Stillheten etter jula er øredøvende, jeg ønsker å være sosial og ha koselige stunder, men de fleste er enda så trette av mørketida. Selv plages jeg med tiltaksløshet. Alt i hop blir bare ei smørje. Men jeg tok meg i nakken i går, tenkte på alt godt jeg har, tok helgevasken og spanderte masse blomster på meg selv, og livet føltes umiddelbart bedre. Blomster kan virkelig gjøre susen ;) Men også en god film. Og i den anledning vil jeg anbefale Salmonfishing in Yemen. Det er en Lasse Hallstrømfilm, og den er bare nydelig fin.Og når vi er inne på hans filmer, så er En Trettimeters reise også FANTASTISK! Der har du litt England i den første og en hel del Frankrike i den andre. Begge burde passe til dere ;) Men Poirot er ALDRI feil!

 • Ha ein fin resten av helga :) Håpar helga har gitt det du håpa på + lit ttil!
  Filmtips: Pride and Prejudice, Notting Hill, Eat Pray Love, Pretty Woman, Mona Lisa Smile, Life As We Know It, Meet the Fosters – romantikk, realisme og humor i fin blanding ;)
  Britisk krim: Lewis! (får lyst å lære meg ordentleg britisk engelsk av å sjå på den serien)

  Instagram: https://www.instagram.com/asabrekke/ – oppdaterar med sjeldne mellomrom frå studenttilværet i Barcelona
  Nyt søndagen, og hald fram med å ta godt vare på kvarandre <3 (de virkar så flinke til det!)

 • Hei Mariell
  Leser bloggen din når jeg sitter på jobb hver søndag i Angel.
  Litt innspirasjon til resten av uka :)
  Er smykkedesigner og gullsmed i London og har instagram kontoen @almasophiadesign
  Ha en strålende søndag!
  x Alma

 • Bloggen din er så fin! Får ro i sjelen av å lese her <3
  Insta: @svanillacream
  Så nylig Amelie, men den har du nok sett før.
  God helg!

 • Håper formen kommer seg raskt :)
  Jeg er på Instagram med temaet: Bybilder, interiør, fjell og mat. Stort sett.
  Brukernavnet er @tonjensin

 • Håper helgen har vært fin og passe rolig! <3

  På instagram heter jeg kdv4200, poster for det meste bilder av veganmat, Oslo og trær.
  Aner ikke hvilken film jeg skulle anbefalt…men jeg anbefaler Doctor Who, som jeg ser på for ca.fjerde gang selv nå.

 • Såg ‘Love Rosie’ i går og syns i grunn det var ein ganske fin film å se på ein søndag. Ellers likte eg ‘The Switch’ og som gjekk på tv lørdag. Anbefaler de begge rett og slett fordi eg blei så overrasket over at begge var så koselige (romantiske komedier). Håper denne veka blir mykje bedre i alle fall!

  Eg har ein instagramkonto full av kattepuser og annet: @christielin. Eine pusen min var med i eit nyhetsbrev til podcasten dekas. Veldig kjekk overraskelse – så tusen takk for det! :)

 • Hmm, mina favoritfilmer att se när jag inte har något att titta på: Midnight in Paris, Bright star, Cornetto triologin-superkul om man bor/bott i Englad-alla referenser! Har ni sett serien the Crimson petal and the white också? Victorian times, revenge och Romola Garai- lite mörk men så bra!

  Jag har precis uppdaterat mig till en smartphone och älskar instagram, heter: skirtallweek och delar mest bilder på min katt och sy projekt!

 • Håper du har kunnet slappe av og kose deg i helga! Været innbyr jo til denslags, i hvert fall!
  Jeg kan tipse om Play it again, Sam – om dere ikke allerede har sett den, altså. En Woody Allen-klassiker fra tidlig søttitall som er full av nevroser, og som nylig har dukket opp på Netflix, hoho! Så den i helga med supergod rosévin fra Bandol til.
  (Jeg blogger jo forresten på etdrysskanel.com, og på Instagram heter jeg Synnebollen – fordi jeg er så glad i boller, så du kan tro jeg storkoste meg med semla på Nordic Kitchen i går!)

 • åh jeg kjenner den følelsen altfor godt – når ting er tungt og slitsomt. Bare det å stå op er en bragt !!! Jeg går til yoga – og får en helt skælven følelse når yoga læreren min sier til meg – “husk å tak deg selv for at du kom i dag og ikke minst si til deg selv at du er bra – det er ok å ha det sånn og dette er bare en av mange faser”. Vi er bra nok – en dag av gangen og vi kan ikke være super helter hele tiden.
  instagram: ificoudchooseog blog: ificouldchoose.blogspot.com

 • Hei, min instagram er Fliso007.
  En film jeg vil tipse om (hvis dere ikke har sett den allerede) er The Way Way Back, den så jeg for noen dager siden, syns den var fin.

 • Hei! Feel better!!
  Jeg blogger ikke, men har forelsket meg helt i fotosiden inevik.no har lyst til å dele fordi hun fotograferer analogt og de fine uttrykkene. Både hardt og mykt på samme tid. Vet ikke om hun har insta dessverre…MRN jeg bestilte et bilde, forstørret fra henne, av noen fjell. Helt magisk. Så det er mitt lille nett-tips:)))

 • Go morn. Håper du føler deg bedre i dag :)

  Calvary er en fantastisk film, på alle nivå. Vakker, ærlig, brutal, morsom (på sin egen måte). Ellers vil jeg anbefale Take This Waltz (pluss alle andre Sarah Polley filmer), Mr Turner og Another Year av Mike Leigh —nydelige og rolige filmer om livet, og Mistress America hvis du ikke har sett den.

  Her er forresten en sang som gjør alle dager bedre https://www.youtube.com/watch?v=u1c_PK2RL-I !

  blogg: http://www.kodiakbird.squarespace.com
  instagram @voivoichristin

 • i used to read your blog years ago.. but then i stopped reading blogs for some reason and today, this lovely little friday afternoon i found you again and feel so happy and grateful for it! love everything about this little space of your in this cyber world.

  my instagram is: tyraelvira
  and my blog is: tyraelvira.blogspot.com

 • Eg blei heilt fast i Ms Fisher’s murder mysteries på Netflix. Australsk klassisk krim med setting på 1920-talet og dei mest fantastiske klær og kulisser. Ms Fisher er dessutan ein herleg kvinnekarakter som likar å køyre fort med bil, kan manøvrere eit fly og ligg med dei menn ho vil.

  http://www.instagram.com/kariwhoop og blogg kariwhoop.wordpress.com (ganske ny og tom, men håper eg kan bli verd å følgje etter kvart)

  • Oh, thank you and welcome to my blog! I am so fascinated by midwifery and want to spend hours talking about birth and babies, it must be such an amazing job!