i get these instant crushes

Eg kjem aldri til å slutta å finna nye folk å la meg inspirera av på instagram, det er verkeleg heilt utømmeleg. Under har eg samla mine siste fire favorittar! Legg igjen ein kommentar med dine favorittar óg, så har eg jobbdistraksjonar i vekesvis framover.
I will never stop finding people to inspire me on instagram, it is such an unemptiable source. Under here are my most recent four favorites! Leave me a comment with some of your favorites too, and I’ll have work procrastinations for weeks to come.

lostncheeseland


Paris and food, what more can you ask for?

brrch_floral

Brrch_floral
Det finst ein håndfull ting som får meg til å skrika fordi dei er så vakre. Versailles, rosa himlar og denne instagram-kontoen.

There are a handful of things that make me want to scream out of beauty. The Versailles, pink skies and this instagram account.

eaemilieeanne

Eaemileeanne
Ho samlar på vintage-smykker og bur i Paris. Eg er heilt hekta.

She collects vintage jewellery and lives in Paris. I’m hooked.

bodiljane

Bodiljane
Morsomme og inspirerande illustrasjonar som gir ein lyst til å skriva tusen barnebøker.

Funny and inspiring illustrations that make me want to write a thousand children’s books.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *