the vegetarian new years’ feast.

i år feirar me nyttår i ro og mak her på garden, med janne og jørgen og blåmann, som er ein corgi. janne er vegetarianer, og me planlegg ein vegetarfest! eg har tusen idéar og er så klar for jobben. her er det eg tenkjer:

nye
ein mini-buffet av: makaroni & ost (etter denne oppskrifta, men utan brød på toppen), ein salat med pinjekjerner, feta, avokado og granateple (lik denne), ein pai med purre og cherrytomater (denne på bildet).

IMG_7491-550x401
og til dessert, noko eg har testa og ete mang ein gong og ei oppskrift som eg elskar, underbaraclara sine safransposjerte pærer med kvit sjokolademousse. mine pærer kjem til å bli posjert med vanilje og stjerneanis, dog, men ein perfekt kombo!

MTMwMjUzMzYyNTkwNjMxOTQ2
bonus-opplysning: til frukost i morgon lagar eg pannekaker frå the clinton street baking company, som har dei beste pannekakene eg veit om.

 

 

*translation:
this is what we are making for dinner tonight! going to have suuuuuch a relaxed new years’ this year, just good food and good friends and nice dogs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *