mariell & sara #22 – nye planer, nye vaner

12364233_10153697486026970_1261507228_o

hei! i dag har eg den mest effektive dagen nokonsinne. akkurat no sit eg på whole foods-kaféen, drikk ein herleg ingefærdrikk og har kjøpt alt i butikken. i kveld skal me på middag med mariell. så herleg å vera litt i london, alt er så fullt av lys og jul!

i dag er det óg tid for ein ny episode av mariell og sara! denne veka snakkar me litt om nye vanar, eg snakka om min dårlige dag også snakkar me om juleepisoden, som skal bli den koseligaste podcast-episoden nokonsinne, som kjem ut på julaftan!

har hatt litt tekniske problem i dag, så eg har ikkje fått lasta den opp på soundcloud, men den ligg oppe i alle podcast-appar og i itunes, også kan de høyra på den her:

 

 

 

*translation:
a new episode of my podcast is out!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *