a mini-me at christmas.

IMG_9770-kopiIMG_1785jul.jul.jul.jul.jul.

god laurdag! til redaktørbildet mitt til julemagasinet ville eg ha eit bilde av meg sjølv som barn på julaftan, så eg fekk pappa til å senda meg ein masse bilder og dei er så søte at eg ville dela alle med dykk. ah, nittitalet! den der rosa kjolen, altså. og det siste bildet her gir meg lyst på pannelugg! eg skreiv til pappa “herregud så søt eg var!!!” også skreiv han “du er søt mariell!” 

takk for hjelpa, pappa! unnskyld at du må springa rundt som ein galning for meg!

*translation:
for my editor’s shot for the christmas magazine i wanted a picture of me as a child on christmas eve, so i made my dad send me lots of pictures and they are too cute not to share. the nineties! got to love them and that pink dress. the last shot makes me want bangs! i texted my dad “oh my god i was so cute!!!” and he replied “you are cute, mariell” ♥

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *