i shot a wedding: charlotte + bjørnar.

c+b

mitt siste bryllup for i år var på min beste plass i heile verda: åmot operagard. det var ein nydeleg septemberdag, ein sånn dag der magiske ting kan skje med lyset og alt er mogleg. eg visste lenge før eg kom at dei var eit brudepar som tek detaljane på alvor, og gong på gong fekk eg det bevist. alt var så planlagt, så vakkert, så nøye. brudeparet var så heilt sinnsjukt forelska og trygge i kvarandre, og minna meg på ein fin måte om meg sjølv og jostein (og såklart tenkte eg på oss når me berre ein månad før hadde gifta oss på samme plass!).

eg elskar verkeleg desse bildene. dei gjer meg så glad å sjå på. og når folka er fine og snille og hensynsfulle og glade, kva meir kan ein be om? i drosjen på veg heim var eg, i tillegg til såklart heilt utslitt, litt trist for at sesongen var over. året med berre fine folk, det var 2015. eg held fram med å visa mange bilder, for det virka det som om de syns var gøy? og hugs: om de kjenner nokon som skal gifta seg, send dei hitover! 

c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.c+b.

 

 

*translation:
this was my last wedding for this year, an absolutely lovely couple who made me so happy and kind of reminded me of my own relationship with jostein. got to love it when that happens. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *