my parents came to town.

...Untitled.Untitled.

forrige veke kom foreldrene mine på besøk! obs: her kan du sjå korleis det ser ut når eg vaskar badet før eg får besøk. eg tok nesten ingen bilder heile helga, men dei eg tok er av berre koselige ting: lange frukostar med bakeribrød, gelato på favorittplassen, ein frukost på breakfast club, ein FANTASTISK pizza, loppemarknad i camden passage og ein perfekt afternoon tea. med andre ord: mat mat mat. anna enn det så tapte eg i alle kortspel og har no ein bøyg mot høgre som følge av luftmadrassoving.

*translation:
last week my parents came to visit us! ps: does your bathroom look like this when you’re cleaning it? i hardly took any photos all weekend, but the ones i did are food food food. other than that, i lost all card games and my back is now swaying to the right due to air mattress sleeping.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *