a london tip: the icelandic food fair and general borough market goodness.

hej

me elskar borough market, og er der minst ein gong i veka. i dag var me der for å kjøpa haustblomar, brød, lunsj (gi meg ein pai frå pieminister og eg elskar deg) og ei paiform på borough kitchen (hei eplepai!), og kom over ein heil drøss islandske stands, for det var nemlig island-veke på borough market. det er der til søndag, og ein kan smaka på så mykje forskjellige godsaker. me kjøpte eit heilt brett med skyr, og jostein fekk øvd på islandsken sin, eg stod der som eit spørsmålsteikn men var VELDIG kry og overraska. og obs, om de er der: kjøp fylte doughnuts hos bread ahead, kaffe hos monmouth og vin på borough wines! på veg heim snakka me om alle plantene me skal ha i vår fiktive hage, ein ganske fin lunsjtid spør du meg. no skal eg jobba jernet, og i kveld kjem foreldrene mine på besøk!

*translation:
we love borough market so much, we go there at least once a week. today we were there to get fall flowers, bread, lunch (my fave is the pies from pieminster) and a pie dish (hello apple pie!) and suddenly found ourselves in an icelandic food fair! it’s there until sunday and you get to taste everything. we bought a trey of skyr, and j got to practise his icelandic skills which left me impressed and embarassingly proud. and! if you go to borough market, make sure you get doughnuts at bread ahead, coffee at monmouth and wine at borough wines! on our way home we talked about all the plants we want in our ficticious garden, a pretty nice lunch if you ask me. now, i’m off to do some more work and tonight my parents arrive from norway!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *