mariell og sara #16 – To sider av ett fjes.

16_1

endeleg ny episode av podcasten! både sara og eg har følt oss litt nede i det siste, så me snakkar litt om det og peppar kvarandre litt. me går óg inn i lange feministrants både om hollywood og ellen degeneres sin nye kleskolleksjon for gap kids, og eg snakkar om bryllupsreisen jostein og eg skal på og at ein ofte kan krangla på ferie. ganske så mykje forskjellig, altså. som vanleg håpar me de vil høyra på!

eg høyrer på podcastar medan eg: redigerer bilder, går på butikken, rer opp senga, tek oppvasken, køyrer buss, lakkar neglene, organiserer skuffer, shoppar marmor, ignorerer gateselgarar, instagrammar, halvsøv på eit fly.

 

 

om du gjer noko ekstra fint medan du høyrer på oss, legg det gjerne ut på instagram og bruk hashtag #mariellogsara! sjekkar nesten kvar dag. <3 og om det er noko du lurer på eller vil at me skal snakka om kan du maila oss på mariellogsara@gmail.com

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *