i shot a wedding: marita + kristoffer

m+k.

MARITA + KRISTOFFER

mitt siste sommarbryllup var for marita og kristoffer, i vakre marifjøra og på herlege tørvis hotell. det var ein så herleg dag, følte meg heilt innsvøpt av kjærleiken og gleden, og uansett kvar på hotellet ein var kunne ein høyra brura sin boblande latter, blir framleis så glad av å tenka på det. det er ingenting finare enn når bra folk giftar seg med kvarandre! her har de ein masse bilder frå bryllupet deira, så kanskje de kan føla at de var der óg.

m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.m+k.

 

 

*translation:
my last summer wedding was this one, marita and kristoffer’s wedding at tørvis hotell. it was such a laidback and relaxed day, and it made me so happy to be around the love. from anywhere in the hotel you could hear the bride laughing, still makes me happy to think about. nothing is better than good people marrying eachother! here are a bunch of photos! 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *