oppskrift: nøttefrukosten som lagar seg sjølv medan du søv.

20150827_270815_324320150827_270815_3211

eg forgudar kvardagsfrukosten! det er ingenting som er finare med å vera frilans enn den tida på morgonen der ein ikkje må skyndta seg nokon plass. jostein og eg har nokre frukostheltar som me rulerer på i kvardagen: yoghurt med frukt og frukostblanding, rista brød med blautkokte egg, havregraut med hasselnøtt og banan. men av og til vil ein gjera noko ekstra fint! og der er det denne oppskrifta kjem inn, det er nøttesmør med havregryn og chiafrø som ein lagar kvelden før og som får stå i kjøleskapet over natta. som frukostmagi, altså, det er SÅ godt. lov meg at du prøver den? oppskrifta finn du her.

ps: om du har høyrt podcast-episoden eg la ut i dag: dette er frukosten eg snakkar om!

*translation:
an overnight breakfast with almond butter, oats and chia seeds. my new favorite! 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *