our wedding, the evening.

_MG_0495
me køyrer på med meir bryllupsbilder! på kvelden kom altså ein heil stor buss full av våre onklar, tanter, søskenbarn og venner av familien, og det var berre så fantastisk å sjå dei alle komma gåande mot oss og hugsa at dei alle kom frå trøndelag, frå gudbrandsdalen, frå sogn, for oss. da hugsar ein plutseleg at ein er i sitt eige bryllup! me skåla, åt herleg fingermat og mingla og var berre avslappa og glade.

så gjorde me noko litt utradisjonelt: me hadde kulturkveld! det var talar, sangar og basar (som mora til jostein foreslo som ein spøk og eg sa ja!!! til)! jostein holdt talen sin som fekk meg (men ikkje berre meg) til å grina all væska ut av hovudet, jostein sin familie har eit kor (ja, du las rett) som framførte bryllupsmarsjen som jostein skreiv til søstra si då ho gifta seg, både mamma og ekstra-tante ine sang, lillesøster overraska alle med ein tale (igjen, så mange tårer) og det var slideshow med heilt utrulige bilder frå jostein sin barndom.

så kutta me kaka! var så nervøs for det, det vanskeligaste er jo å kutta det første stykket. men det gjekk bra, og alle syns den var veldig god (phjo!). me fekk plutseleg eit dust nydeleg lys i hagen og fekk tatt enda fleire bilder med heidi, så vart me ferska i ein selfie (ganske morsomt, ein står og tar bilder av seg sjølv og når ein ser opp står det fire tanter og onklar og tek bilder av det).

me valsa til the smiths og janne spratt konfettibomba, erlend spelte opp til dans og det vart limbo på dansegolvet! me har så bra folk. bra folk som dansar, som elskar konfetti og som er så glade for oss, tåreframkallande fantastiske folk. altfor seint fulgte me besteforeldrene våre i seng og etter bussen hadde henta alt av festfolk og me hadde delt ut så vanvittig mange klemmar delte me ei flaske cremant med felespelaren, ei lillesøster, min tapre far og ei overnattande kusine før me var dei aller siste i seng.

_MG_0519_MG_0531_MG_0581_MG_0542bw_MG_0622bw_MG_0614_MG_0659_MG_0663_MG_0672_MG_0730_MG_0755bw_MG_0772bw_MG_0791bw_MG_0807_MG_0813bw_MG_0868bw_MG_0888bw_MG_0915_MG_0924_MG_0932_MG_0949_MG_1029_MG_1083bw_MG_1095bw_MG_1103bw_MG_1109_MG_1181_MG_1234bw_MG_1240bw_MG_1289bw_MG_1387bw_MG_1459bw_MG_1473bw_MG_1474bw_MG_1545bw_MG_1592bw_MG_1608bw_MG_1620bw_MG_1640bw

 

alle foto: heidi furre

 

*translation:
so, a bus arrived full of our relatives and family friends, it was so amazing to watch them walk towards us so smiling, so happy, all of them had traveled a long way. it really makes you realize: this is my wedding! we cheered, had delicious finger foods and relaxed.

then we did something really untraditional: we had culture hour! speeches, songs and a game. jostein did his speech which made me excrete all liquids from my head, jostein’s family have a choir (true story) and they sung the wedding march jostein wrote for her sister when she got married, both my mom and my extra aunt ine sung for us, my little sister surprised everyone with a speech (all of the tears) and there was a slideshow with incredible photos from jostein’s childhood.

then we cut the cake! i was so nervous since it’s always hard to cut the first piece but it went well and everyone liked it (phew!)! the light was so pretty in the garden and we did some extra poses for heidi (our photographer). we got caught doing a selfie, pretty funny to look up from your selfie taking and there are four aunts and uncles taking pictures of you!

we waltzed to the smiths and janne popped the confetti bomb, erlend played and there was a limbo contest. we have such good people. dancing people, people who love confetti and who are so happy for us, tear inducing incredible people. way too late we walked our grandparents to bed and after the bus had picked up every single party person, after we had dealt out so many hugs, we shared a bottle of cremant with the fiddler, a little sister, my brave dad and an overnight cousin before we were the two last people to reach bed.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *