take me to the movies!

eg har fått filmbasillen og vil dra med meg jostein på kino kvar einaste kveld! i går såg me hobbiten (eg sa til jostein: i kveld får du velga film, kva som helst og eg får ikkje sei noko) og eg hatar gollum, verkeleg hatar han. må holda for øyrene og sjå ein annan veg. i kveld er det min tur, lurer på å reisa på spontankino, det går så mykje bra her óg no. eg har lyst til å sjå:


trainwreck


inside out


mission impossible 5


the wolfpack


mistress america


irrational man


spy

 

*translation:
i have the film bug and i want to take jostein to the movies! last night we watched the hobbit which for me meant pushing my hands against my ears every time gollum spoke, i really really hate him. tonight it’s my turn and i’m kind of feeling like going out. a lot of good stuff right now too, i want to watch all of these!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Jeg var på kino på tirsdag og så Trainwreck, hadde ca null forhåpninger for alle sånne filmer pleier å vise alt det morsomme i traileren.. MEN Trainwreck var unntaket! Se den!

  • Jeg anbefaler Trainwreck! Jeg tror jeg aldri har ledd så mye av en film. Da jeg tuslet ut av kinosalen gjorde magen min vondt og smilet var stivt, for jeg hadde ledd mer enn jeg egentlig orket. Og så er jo Amy Schumer fantastisk da! Uansett hvilken film du velger, så håper jeg du får en strålende kveld!

  • Inside Out er superbra og artig – verdsatte den spesielt som blivende psykolog, tror dette er en bra film å se for barn! Og Amy Poehler gjør hovedrollen kjempebra :D Gleder meg dessuten til å se Trainwreck!