i shot a wedding: linda + patrick.

linda+patrick
for nokre veker sidan fotograferte eg linda og patrick sitt bryllup på hotell union øye. dei var dei beste kundane ein kunne håpa på berre ei veke etter sitt eige bryllup, og det vart ein av mine finaste jobbar nokonsinne. ville egentlig invitera dei med meg heim til lærdal etterpå, så fine var dei. det var så fint å sjå kor sømlaust det fungerte med eit tospråklig bryllup (patrick er amerikansk og dei bur i los angeles), det var heilt ufattelig god mat og brudeparet hadde ikkje brudevals men ein koreografert dans som dei måtte gjennomføra ikkje ein, men to gongar fordi alle klappa dei til “ein gang til! ein gang til!” har óg tusenvis med godord om hotellet i seg sjølv, som var berre så hinsides vakkert.

det er lenge sidan eg har delt såpass mange bilder frå ein heil bryllupsdag, så det tenkte eg var fint å gjera no! bloggen er jo som eit butikkvindauge for bryllupskundar, syns det er så herleg. om du likar desse bildene og kjenner nokon som skal gifta seg: spread the word! 

linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.linda + patrick.

 

*translation:
a few weeks back i shot linda and patrick’s wedding at hotell union øye. it was such a beautiful day, and the best couple i could have ever hoped for just a week after my own wedding. i kind of wanted to invite them back to my house, that’s how much i like these people. i loved seeing how seemlessly the language bit went on (patrick is american, they live in los angeles), the food was incredible and the bride and groom did not waltz, they boogied to a choreographed dance that they had to do twice because the people were screaming for an encore!

usually i don’t post this many pictures from weddings that i do, but i just had the feels and i love how the blog is like the shop window to my photography business.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *