balloons, karaoke, a piñata & egg roulette.

.

eg hadde den mest fantastiske dagen i går og vakna med det største smilet i dag. eg vart henta med ballongar og prosecco, og ført til ein så fin lunsj heime hos sara, christine, fredrik og frøy. det var såpebobler, piñata, falske tatoveringar og glowsticks, alt bra og enda litt til. kanskje legg eg ut ordentlige bilder seinare, men enn så lenge ville eg berre dela bittelitt av dagen gjennom mobiltelefonen min og sei takk for alle fine lykkeønskingar eg fekk i kommentarfeltet! og TAKK til mine fantastiske venner som kjenner meg så godt for min heilt perfekte dag.

ps: om de lurer på dei jostein-maskene: då eg kom fram til lunsjen hadde alle på seg jostein sitt ansikt og dansa single ladies.

 

 

*translation:
i had the most amazing day yesterday and i woke up with the biggest grin on my face. i was picked up with balloons and prosecco and taken to lunch at my friends’ house. there were bubbles, a piñata, fake tattoos and glowsticks, everything good and then some more. maybe i’ll post some real shots later, but i just wanted to show a little piece from my phone and thank my amazing friends who know me so well, for the perfect day they gave me. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *