friday link love.

link love22
hei, fredag! så fin du er! me er framleis i paris, i går fotograferte eg eit så avslappa og fint bryllup, kanskje såg de bildet på instagram? i dag har me tenkt å eta blautkokte egg til frukost også kjøpa fine ting til oss sjølve og andre, det er den beste planen eg har høyrt. byen er så varm at ein kan smelta av å tenka på det, og vindauga får stå opne døgnet rundt. eg gler meg veldig til å ha tid til å redigera bilder og visa fram, såklart, men enn så lenge håpar eg det går bra at eg deler litt linkar? ha ei nydeleg helg, alle saman!

  • det er international picnic week! OG det er helg! du veit kva du har å gjera. og anothermag har skrive om alt sånt ein kan komma til å trenga. (foto)
  • denne drinken fekk eg så lyst på at eg sikla på kjæresten min. ÅH! pasjonsfrukt og ingefær, oppskrift finn du her.
  • moebe lagar sjukt vakre rammer ein kan fylla sjølv av papir, planter eller andre greier. elskar dei.
  • morgenbladet har lansert portalen, der dei samlar gode artiklar frå alle nettaviser.
  • det er midsommar i sverige, og babes of boyland har laga den vakraste blomsterkransen. fint til bryllup óg, tenkjer eg!
  • joanna tipsar om ein morsom podcast.

 

 

 

*translation:
hello friday, so glad you could make it! we are still in paris, yesterday i shot a lovely and relaxed (!) wedding, maybe you saw the photo on instagram? today, the plan is to have soft-boiled eggs for breakfast and buy nice things for ourselves and others, the. best. plan. the city is so warm it makes you melt to even think about it, we let the windows stay open. i can’t wait to have time to edit photos and show you, of course, but for now i hope it’s ok that i share some links? have a beautiful weekend, everyone! 

it’s international picnic week, anothermag writes. i really want to drink this drink. moebe makes beautiful frames to put things in, i love them. joanna writes about a funny podcast.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *