week 24.

week 24.
forrige veke var så himla lang og har samtidig gått så fort, eg har jobba meir enn eg kan hugsa noko anna veke og likevel kjenner eg meg ikkje sliten i det heile kjenner meg berre veldig sterk. eg har laga mange oppskrifter, levert bryllupsbilder og fotografert nye, skrive på spalte og publisert podcast.

week 24.week 24.week 24.
pappa og eg plukka rabarbra i hagen og laga rabarbrapai som me åt med bestemor.

week 24.og i går, då eg kom fram til oslo, hadde frøy redd opp så fint til meg og med sjokolade på puta!

week 24.week 24.week 24.week 24.
i dag tidlig kom fredrik på døra mi med ei forsinka burdagsgåve, kokeboka til mimi. elskar den, gler meg til å baka meg gjennom den i sommar. og no stikk eg til paris!

*translation:
my week last week was very long and full but also went by so fast! i made recipes, edited wedding photos and shot some too. my dad and i picked rhubarb from the garden and made a pie that we ate with my grandmother. when i arrived in oslo last night, frøy had put a chocolate on my pillow! and when i woke up this morning, fredrik gave me a belated birthday presents, mimi’s cook book. i cannot wait to bake my way through it this summer. now i’m off to paris!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *