last week.

lately.
forrige veke var så himla full av alt mogleg. eg fekk blomar på døra, hadde ei skikkeleg kjole-veke, leverte bryllupsbilder, fekk unnagjort så mykje av mine eigne bryllupsgreier, grein angsttårer litt her og der og følte meg som verdens heldigaste person. jostein kjøpte smoking(!) og prøvde fine kvite skjorter, så rart og vaksent. ganske så mykje forskjellig, altså! håpar på roligare veker framover, iallfall i sjela.

lately.lately.lately.lately.lately.lately.
jostein laga piknikkorg til meg ein dag! han hadde laga iste med masse lime og såg så kjekk ut, så kjekk ein person berre kan vera når dei har gjort noko skikkelig snilt.

lately.lately.lately.lately.lately.lately.lately.
ein annan dag gjekk me på afternoon tea på sketch, der det var så innmari vakkert og godt og superbra service. me fekk gåvekort frå britta og ramsay til bursdagane våre, sååå fin gåve. <3 alt er rosa og fløyel, gah! også går ein på do inni eit sånt egg. lett min nummer to afternoon tea i london!

lately.lately.lately.lately.lately.
mellom bryllupsærende hugsa eg å løfta augene og sjå kor fint det er i london akkurat no!

eg veit ikkje kor mykje kvardagsbilder eg får posta her dei neste vekene på grunn av reising og mykje anna jobb, men eg lovar å køyra ut ein masse bilder på instagram. følg meg gjerne der, @hjartesmil! takk for at de les og følger, det betyr så mykje for meg. 

 

 

*translation:
last week was a big one, and a complex one too. i got flowers delivered, wore only dresses, delivered a lot of wedding photos, got a lot of stuff done for my own wedding, cried anxiety tears here and there and also felt like the luckiest person. jostein bought a tux(!) and tried on starchy white shirts. hoping for calmer weeks ahead, for the soul at least.

here are some pictures from last week. jostein made me a picnic for lunch and he looked as handsome as a person only can when they’ve done something nice for someone else. we went to afternoon tea at sketch, we got a gift certificate for our birthdays from britta and ramsay (far too nice♥), it was really great and everything was sooooo pretty! between errands i remembered to look up and appreciate how pretty london is right now. 

in the next few weeks, i don’t know how much everyday stuff i’ll be posting here since i’ll be travelling so much and working with other things but i promise to up my instagram game! so please follow me there, i’m @hjartesmil there. and thank you for following and reading, it means the world. 

 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *