julemagasinet i mine draumar.

Untitled

her kjem det ein stor nyhet: i år går eg tilbake til røttene mine og gir ut eit julemagasin! tanken er at det kjem ut i midten av november og er den perfekte adventsgåva, proppfull av fine oppskrifter, julepynt på alle slags vis, aktivitetar, kanskje eit kryssord, lister, artiklar og trivia. det blir det ultimate feelgood-magasinet å plukka fram på sengekanten i adventstida. eg vil at det skal vera for alle, som juleblad på 50- og 60-talet med ein moderne tvist. at bestemor kan lesa det på sengekanten, at pappa kan finna interessante oppskrifter og at tiåringar kan finna diy-pynt å laga eller fine aktivitetar når ein kjedar seg i romjula.

eg kjem til å gjera alt sjølv, som eg har gjort før, og opplaget blir bestemt av forhåndssalg (meir om det seinare!). det eg treng frå dykk no er 1) å høyra om dette høyrest kult ut. 2) å finna ut om nokon har lyst til å vera med å laga det? eg vil at mailinnboksen skal fyllast opp av folk som vil fotografera, skriva, komma med idear eller kva som helst. 3) få dykk til å senda meg ALLE juleoppskrifter de kan komma på, koselege, enkle, avanserte og nyskapande. kanskje har bestemor ei fantastisk kjeksoppskrift?

det er jo litt rart å snakka om jul på våren, men sånn er det i magasinverda, rett og slett! kommenter her eller mail meg på mariell (at) hjartesmil.com, så blir eg den lykkeligaste redaktøren som har levd.

 

*translation:
i’m making a christmas magazine this year. i haven’t really decided if it’s going to be in both english and norwegian yet, let me know if that’s something you would want to buy.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *