mariell & sara #6 – dei flinke, dei flygande.

6

her kjem vår sjette podcast! denne veka snakkar me om mine bursdagsissues, sara har snart eksamen og snakkar om prestasjonsangst også diskuterar me film og kjønn. som vanleg kan du høyra her, eller kvar som helst der podcastar finst. eg feirar ny episode med blomar og pairestar til lunsj! håpar de likar den!

*translation:
the sixth episode of our podcast.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Får ikke hørt på den akkurat nå, dessverre, men tenkte på podcastene dine i går faktisk, da jeg var på event arrangert av bla studentradioen. Dine innslag er så bra og underholdende, fulle av liv og meninger. Så må jeg bare si at du er så utrolig kreativ og inspirerende og at det er alltid så bra flyt i samtalene mellom deg og Sara. Så jeg gleder meg virkelig til jeg kommer hjem og har muligheten til å høre på den, spesielt nå som jeg har eksamen med fremstilling av kjønnsroller i film som tema.

  • Hei, og takk for nok en fin podcast. Har fulgt bloggen din i mange år, men først i forrige uke satte jeg meg ned og hørte på de fem første podcastene. Etter det har jeg gått og gledet meg til neste :) Egentlig liker jeg å bare sitte og høre på uten å gjøre noe annet, men i dag holdt dere meg med selskap mens jeg gikk gjennom selvangivelsen og tok en gigastor oppvask. Sååå kjedelige ting å gjøre, men med dere på øret gikk det lett som en plett med ett smil. Gleder meg allerede til neste! Ønsker Sara lykke til med eksamen, og Mariell lykke til med travel jobbuke :)