will you brie mine?

fri.fri.fri.fri.fri.fri.fri.fri.fri.fri.

me hadde ei så travel veke forrige veke, med ein del seine kveldar og nervøsitet i magen, så eg bestemte at me fekk ta tidlig fri på fredag! klokka 14:00 lukka eg macbooken, lot jostein velga kjole til meg og pakka solbrillene i veska. han las cicero med ei bekymra rynke på toget og eg sat med mrs dalloway i fanget men såg berre på han. så var me framme på marknaden, eg tok årets første islatte, me handla inn alt som var godt til fredagspizzaen og kjøpte empanadas til sein lunsj.

*translation:
we had such a busy week last week with late nights and nervousness, so i decided we were getting off early on friday! at 2, i shut my macbook, let jostein pick a dress for me and packed my sunglasses. he read cicero with a frown on the train, i had mrs dalloway in my lap but i was only watching him. at the market i had my first iced latte of this year, we bought delicious things for our friday pizza and splurged on empanadas for a late lunch.

Share:

1 Comment

  1. 12:34, 20 Apr 2015 / 12:34

    Å, så mye godt! Brie er noe av det beste som finnes på hele jorden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *