friday link love.

link love14

hei, fine fredagsfolk! har hatt den travlaste og mest produktive arbeidsveka eg kan hugsa, skal bli så godt å ta helg når eg veit at eg kjem til å gleda meg til jobb når søndag kjem. me får besøk frå amerika og eg har mi siste helg som 24! kanskje eg får tjuefemårskrisa og går på rave? rapporterar måndag! her er nokre linkar til dykk:

*translation:
hello you lovely friday folk! i have had such a busy and productive week, the weekend will be so lovely especially when i know i’ll be looking forward to working when sunday comes. we’re expecting americans and it’s my last weekend as 24! maybe i’ll have a crisis and go to a rave? i’ll tell you all about it on monday. here are some links for you:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *