friday link love.

link love13

i dag har min finaste person bursdag! det blir bursdagsbonanza, gler meg sånn til å visa fram bilder. me er så nyforelska i london, det er vår her og vin her og varmt her. håpar de får ei strålande helg!

 

 

*translation:
today it’s josteins birthday! we are ready for a birthday bonanza! i can’t wait to show you pictures. we are fresh in love with london, it’s spring here and warm here and wine here. i hope you have a magnificent weekend! 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Hei! Veldig fin blogg! :-) Har et litt teknisk spørsmål: Har du tenkt på å heller ha linker som åpnes i nye faner? Leser som oftest bloggen din på mobilen, og synes det hadde vært mye bedre og sett på linkene én og én etterpå, i stedet for å gå frem og tilbake ut og inn av din blogg… Det blir litt kronglete. Hilsen Maria :-)

    • hei, maria! det er desverre dårlig kode-etikette å tvinga nye faner. men, om du brukar chrome på iphone kan du holda inn linken og få opp alternativet om å opna i ny fane. sååå bra, og da kan ein styra sjølv!

  • Hei, fikk så veldig lyst til å bake marengsene! Såg fantastiske ut! Fekk tak i alle ingrediensene, men er usikker på steikinga. Har du nokre tankar om ein kan steike begge bretta samtidig, og om ein bør bruke varmluft eller over-/ undervarme? Fann ikkje dette i oppskrifta. Eg er veldig uerfaren på bakin…
    God helg! :)