easter.

easter.

i slutten av påsken besøkte eg foreldrene mine. me gjekk i skogen og spelte besserwisser. etter besøket satte eg meg i ein bil med søster og pappa og køyrte til sogndal og fardal, til huset der bestemor vaks opp og mitt barndoms paradis. med den vakraste utsikten og dei finaste tapeta og ein ro som ikkje finst nokon annan stad. det er den plassen eg tenkjer på når eg ikkje får sova og om det var opp til meg skulle eg vera der heile tiden.

easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.easter.

 

 

*translation:
after a short visit to my parents, i got in a car with my sister and my dad and drove to sogndal and fardal, to my grandmother’s childhood home and my favorite place as a child. it’s what i think about when i’m trying to fall asleep, and if it was up to me i’d be there all the time. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *