mariell & sara #4 – everything is love.

pod

her kjem vår fjerde podcast! tempoet er ganske lågt denne veka, sidan me er i feriemodus og det passar kanskje fint sidan det er jo de óg? me snakkar om å bli venner (og at eg gjerne tvingar folk til å bli venner med meg), om vår nye obsession; the jinx, inspirasjon, om å løfta blikket og litt om påsken. finst på soundcloud og alle andre stader der podcastar finst!

ps: sidan eg snakkar om dei: her er bildene frå den første kvelden eg møtte synne.

i podcasten snakkar me óg om vår nye bebis: nyhetsbrevet! me kjem altså til å senda ut nyhetsbrev annakvar veke når podcasten kjem. det kjem til å vera det koseligaste nyhetsbrevet som nokon gong har levd, fullt av anekdotar, inspirasjon og dei beste linkane. for å skriva seg på kan ein gå hit: hjartesmil.com/mariellogsara me lovar å laga fest i innboksen! <3

*translation:
our fourth podcast, in norwegian.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *