mariell og sara #3 – om tenner, tokyo og tomt på konto

pod

her kjem tredje episode av podcasten vår! denne veka handlar det om tannlegebesøket mitt, om å vera glad, om japan og om eit av våre favorittema: pengar. me kunne jo snakka i fjorten dagar om det, men iallfall snakkar me litt om det her. merkar at det blir lettare og lettare å slappa av i dette formatet og berre snakka, sidan ingenting kan googlast kanskje? iallfall er dette noko av det gøyaste eg har gjort nokonsinne, og er så takksam for all den tida eg får med sara.

eg har klipt denne episoden (og forrige) og jostein har som vanleg laga musikken (som gjer meg så forelska i han, forresten, <3). du kan høyra den under her eller i podcast-appen! hugs å dela den vidare om du likar den, det blir me SÅ glade for. <3

*translation:
the third episode of my podcast with sara. unfortunately in norwegian!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • gleder meg til å høre! Podcasten deres er så fin, kjennes som å få et lite innblikk i en bitteliten vennegjeng, og det er så fint!
  etter forrige episode tenkte jeg å spørre hvor musikken kom fra, for den er så himla fin og gjør podcasten enda bedre :)

 • Fin podcast! Snakk gjerne mer om motivasjon (belønning som dere nevnte), og å leve med et litt stramt budsjett.

  Dere er så reflekterte og har så morsomme tanker begge to!

 • Det er så fint å høre dere prate om alt mulig rart. Jeg føler meg plutselig litt mer normal enn jeg trodde jeg var. Siden det ikke bare er jeg som gråter hos legen og prøver febrilsk å prate, men ikke klarer det. Eller bare er jeg som har tannlegeskrekk eller andre “angster”. Takk for at dere snakker om sånne egentlige vanlige ting, men som forties så ofte ;)

 • Hei!

  Dere lyser opp en ellers kjedelig og mørk hverdag med podcasten deres. Så koselig å høre på. Håper dere fortsetter med podcast fremover:- )

 • Satt for ei uke siden alene på togstasjonen i Geneve kl 04.45 og ventet på toget mot flyplassen. Kald, trøtt og ganske nedfor.
  Så kom jeg på at jeg hadde lastet ned siste avsnittet av podden deres før jeg dro, og ble så glad. Hjemreisen ble med ett mye enklere.
  Dere har en fast lytter her, hvertfall! Stå på videre og nyt resten av søndagen :)

 • ELSKER podcasten deres! Fine jenter, fine stemmer :) Gleder meg til neste! Mendu såå lurer jeg på hvor du så/fikk tak i den dokumentaren “Happy”?? Fikk veldig lyst til å se den, men fant den ingen steder hmmmm :s Elsker forresten også bloggen din <3 Det gjør dagen min!

 • Så rart å høre dere snakke om Tokyo på podcasten deres! Ikke det at det dere sa var feil altså, men innfallsvinkelen deres var helt annerledes enn min etter at jeg har vært storparten av de siste fem årene. Jeg har ikke tenkt på at det var så “trist” å dra på host- eller hostess-bar, men jeg har tenkt at det ikke er noe jeg personlig er villig til å bruke veldig mye penger på jevnlig. Men det er nok rett at man kan gjemme seg litt bort og isolere seg i denne byen. Jeg innså at jeg plutselig ikke hadde sett en eneste venn på godt over en måned for litt siden. Mange er veldig opptatt her, og spontaniteten er kanskje noe av det jeg savner med Norge – det å kunne skrive “Hei, jeg er på X kaffebar, vil du komme innom?” og plutselig har du selskap 30 minutter senere.