foto i oslo, mars/april!

photos in oslo.a.photos in oslo.september photos.september photos.september photos.september photos.september photos.

hei de fine folk! i fjor starta eg med noko eg syns var så himla skummelt: å ta portrettbilder av folk. etter ei lita stund forsvant angsten og håndsveitten og det vart berre gøy! og no kan eg nesten ikkje tenka meg eit oslo-opphald utan å møta nokre fine for å ta bilder av dei. kanskje treng du bilder av deg sjølv til heimesida di? kanskje vil du hugsa korleis du såg ut då du var ung? kanskje har du ein fin liten bebis eller ein morsom unge du vil fanga på film? kanskje er du forlova eller forelska? uansett! eg kjem til å vera i oslo torsdag neste veke (26. mars) også igjen i starten av veke 15. for å booka eller berre høyra om prisar og den slags, kan de maila meg på mariell (at) hjartesmil.com.

*translation:
just letting people know i’ll be in oslo this month and next and i’m available for shoots. :) 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *