giveaway – gratis bloggdesign!

Skjermbilde 2015-03-13 kl. 11.25.24

eg har våren i hjartet og fekk så lyst til å gjera noko fint for nokon! de veit kanskje at eg designar enkle bloggar og heimesider og sånt for folk? no skal eg gi vekk eit bloggdesign! eg hjelper deg heilt frå domenekjøp til installasjon av wordpress, design og innføring i bloggverktøyet (domenet må du kjøpa sjølv). det kan vera du allereie har ein wordpress-blogg og ønskar deg nytt design, kanskje du held til på ein annan bloggplattform og vil flytta bu til ditt eige domene eller kanskje du har lyst til å starta å blogga og aldri har gjort det før? uansett!

kommenter under her med kvifor du ønskar deg ein ny blogg! eller mail meg, såklart, på mariell (at) hjartesmil.com så velger eg ut nokon neste veke. <3

 

 

*translation:
i’m feeling spring feelings and i wanted to do something nice for someone. so i’m giving away a free (wordpress) blog design. if you’re interested, comment below on why you want a new blog or a blog makeover. and i’ll pick someone next week! 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Å, for en bra giveaway! Jeg har alltid hatt en blogger i meg som aldri har sluppet helt ut. Den siste tiden har jeg gått og planlagt at nå skal det snart skje, jeg har lett litt rundt på designer, men finner ingen jeg liker godt nok, og er akkurat ikke flink nok til å lage en selv.
  Om to måneder går jeg ut av kunstakademiet og jeg er livredd for hverdagen etter det, hvordan jeg skal opprettholde det kreative i en helt ny setting. Jeg tror en blogg ville vært en bra måte å presse meg seg litt på og ikke minst vil jeg skrive masse, mye mer enn jeg gjør nå, og bli mye flinkere.

  • Jeg ble så gira av å være den første kommentaren at jeg ikke fikk skrevet så bra.
   Jeg tror en blogg vil være veldig viktig for meg av mange grunner. Først for å kunne opprettholde et behov for å ta bilder, en slags unnskyldning for å gjøre det jeg jo egentlig vil mest. I det siste har jeg også skrevet mye og vil så gjerne klare å fortsette med det også. I tillegg har jeg en drøm om en matblogg, men tror at en ren matblogg ikke er riktig for meg. Jeg vet også at en blogg er en av de viktigste formene for markedsføring i vårt yrke, og jeg vil gjerne kunne tjene penger på fotografiene mine og få nye oppdrag og det å utvikle en god blogg vil jo forhåpentlig føre til dette.
   Jeg har allerede begynt å skrive blogginnlegg, samle opp en liten samling i backup. Jeg vil ha en fast rytme og skrive om ting som inspirerer meg, ting jeg skaper, litt mat innimellom ispedd litt av mitt personlige liv. En god sammensurium av kunst og mat. Kunstkritikeren Tommy Olsson (et forøvrig ganske fælt menneske) sa her om dagen at alle kunstnere må være god til å lage mat. Det var fint.
   Lykke til med utvelgelsen, jeg synes personlig karen under meg er et godt valg med en fin visjon.

 • Kjære Mariell,

  Jeg og en venninne har drømt å om å lage podcast i lang tid, og bestemte oss endelig for å ta det store spranget i januar. Hun har alltid mye å gjøre, og siden jeg har fri mellom studier dette semesteret tok jeg på meg hovedansvaret for planlegging og organisering. Jeg kjøpte et domene, og begynte å ordne til en blogg hvor vi kunne legge ut podcastene våre. Jeg valgte et enkelt bloggoppsett fra wordpress, og tenkte at det passet fint iom at podcasten skulle være i hovedfokus. Plutselig får jeg beskjeden om at venninnen min ikke kan ta seg tid til å lage podcast likevel – og nå sitter jeg her med skjegget i postkassen og vet ikke helt hva jeg skal gjøre med domenet og bloggen jeg har laget. Jeg vet ikke om jeg skal slette den, glemme det hele, eller om jeg skal benytte sjansen til å lage noe selv; noe kreativt, som jeg har ønsket å gjøre lenge. Har skrevet en del innlegg, som jeg ikke har publisert, og vet egentlig ikke helt hvilken form bloggen eventuelt skal ta.

  Tittelen på bloggen er “You’re A Genius All The Time”, et sitat av Jack Kerouac, og tanken bak er at alt man produserer, skriver og tenker innehar et potensiale. Man er simpelthen et geni hele tiden, man kan gjøre hva man vil om man bare tør. Å være kreativ er også en måte å utvikle seg selv som person, og jeg ønsker å leve etter Kurt Vonneguts ord: “To practice any art, no matter how well or badly, is a way to make your soul grow. So do it.”

  Jeg ønsker så gjerne litt starthjelp fra deg Mariell. Jeg har fulgt bloggen din helt fra starten, og sett deg utvikle deg både personlig og kreativt. Jeg har kjøpt magasinene dine, og blitt inspirert til å lage egne fanziner. Jeg har i grunn allerede vurdert å ta kontakt med deg for hjelp med design, men fordi jeg har vært så ekstremt usikker har jeg ikke kommet så langt enda. Men denne sjansen kan jeg så absolutt ikke la gå fra meg. Jeg vil tørre å utvikle ideene mine og ha en plattform å vise dem frem på. En fin blogg er i alle fall et fint første steg mot et nytt prosjekt, et nytt kapittel i livet.

  Krysser fingrene og smiler til alle jeg går forbi – kanskje med litt hell og god karma velger du meg.

  God søndag!

 • Hei! eg har så smått begynt å arbeide med ein matblogg. Den er litt som eit sikkerheitsnett for meg, noko eg vil utvikle når eg i mai er ferdig utdanna journalist og ikkje heilt veit kva jobbar eg kjem til å få. Eg har veldig lyst til å få ein fot innafor matjournalistikk, og håpar kanskje bloggen kan hjelpe meg med det, samtidig som eg generelt berre vil bli flinkare til å lage mat og ta bileter. Derfor hadde det vore så utruleg bra å få eit fint design laga av deg! Uansett ønsker eg deg ei fortsatt fin helg, du er fantastisk! gler meg til neste podcast.

 • For en utrolig bra giveaway!! Jeg har alltid vært glad i å skrive og drømt om å starte en blogg, men det har liksom aldri blitt noe av. Delvis synes jeg de ferdige designene på blogspot osv er så utrolig kjedelige, og jeg vil jo veldig gjerne ha en blogg som ser unik ut og skiller seg ut i mengden!
  Jeg drømmer om å blogge om livet mitt i Stockholm – om min lille familie, loppisbesøk, vintagekjoler, DIY-prosjekt, ferier ved havet i nord-Norge og annet fint som opptar meg. Kjenner at jeg savner en plass å kunne samle alt som inspirerer meg, og jeg vet at en blogg ville vært den perfekte plattformen.

  Må passe på å takke for din supre blogg også! Har fulgt deg i mange år nå :)

  Klem!

 • Hurra for denne give-awayen! :) Hurra for DEG Mariell, som er så flink.
  Jeg har nå nylig lagd meg en blogg og begynner å komme litt inn i bloggrutinene mine og prøver å finne min sti i denne bloggjungelen. Jeg er opptatt av alt som er fint men også veldig opptatt av samfunn. Som historie og sosiologistudent ønsker jeg å dra inn noe av dette i skriblingen min, og synes derfor at det hadde vært fint med et bloggdesign som pynter litt på tilværelsen.
  Jeg vet det finnes mange blogger som handler om vintage og annet retrosnacks. Og selv om jeg ELSKER dette så er det ikke helt meg å blogge om det samme, så jeg trenger noe som reflekterer meg. Og her stanser kreativiteten. Jeg ønsker å skrive om historie, men ikke faghistorie. Sånn historie som er morsomt for folk flest å lese. Funfacts, forskjellige typer menneskers personlige historie og historie bak ting jeg kjøper/andre har/osv/etc. Det hadde vært så innmari kult å ha et design som reflekterer dette.

  Ønsker alle her lykke til. Jeg tror designet vil bli råkult, uansett hvem som vinner her :) Klem fra Julianne

 • Åå så utroleg bra give-away! :-)
  Eg ynskjar å vinna gratis bloggdesign fordi eg skal ta eit årsstudium i Barcelona neste år. Difor syns eg det var ein god grunn å endeleg laga seg ein blogg for at dei heima skal få sjå kva eg gjer og korleis eg har det. Bloggen ville òg gje meg ein god grunn til å ta mange bileter og dokumentera kvart sekund av dette året, eit år eg håpar blir heilt fantastisk! Dessutan ynskjer eg at bloggen min kan vera med å inspirera andre til å gjera nye og skramande ting! :-)

 • Ååå! Ønsker meg! Jeg har hatt lyst å blogge i
  et år nå, men kan ikke noe med design og sånn så da blir det liksom ikke… Har opplevd
  påkjørsel og at livet legges i grus for en periode, sette medisinstudier på vent osv. Så
  Jeg har så mye å få ut!

 • Querida Mariell! Så her er jeg i leiligheten min i Barcelona, og prøver å tenke på hva jeg egentlig vil i livet mitt. Jeg skriver på bloggen min, og sånn som det hender at skjer, så surfer jeg plutselig rundt litt for å finne litt inspirasjon. Jeg tenker på hva jeg skal gjøre her etter at jeg er ferdig med å studere spansk, og har droppet ut av psykologistudiet mitt i Oslo. Jeg tror akkurat nå at jeg bare vil skrive. Jeg vil skrive om det å være menneske, spesielt kanskje de tingene som er vanskelig med å være menneske. Og nå vil jeg bruke bloggen min til å begynne å skrive mer. Jeg følte meg heldig da jeg så denne posten din, og skulle veldig gjerne tatt i mot hjelp fra deg. Du inspirerer meg hele tiden.
  -Catherine

 • Hei!! Har lest bloggen din en stund nå og blir så utrolig inspirert av alt du legger ut og savner å oppdatere min egen blogg.. Til høsten starter jeg på folkehøgskole i Lofoten på fotolinja og har utrolig lyst til å dokumentere hverdagen min der oppe for å vise familie, venner og andre interesserte hva jeg driver med! Da ville ett nytt design og domene vært midt i blinken for meg. Jeg elsker å skrive og ta bilder og vet at det å blogge hjelper meg og inspirerer meg på mange måter.. Håper du velger akkurat meg :) Hilsen Aurora!

 • Hei! For en flott giveaway! Jeg har fulgt bloggen din en stund og syns den er fantastisk fin og utrolig inspirerende. Jeg har hatt en bokblogg i litt over fem år og finner stor glede i å skrive om bøkene jeg leser. Jeg skriver også om litt annet småplukk innimellom, og elsker å ta bilder. Men min store utfordring er at det blir et veldig ujevnt innhold og bloggingen blir deretter. Nå ønsker jeg meg en mer gjennomført blogg med et nytt design og eget domene. Jeg vet bare ikke hvordan jeg gjør det.
  I fjor fikk jeg oppfylt min aller største drøm; jeg har fått meg jobb i en bokhandel, og er nå omgitt av det som gir meg mest inspirasjon til blogging. Men hvordan tar jeg bloggen min det riktige steget videre? Kanskje du kan hjelpe meg? Jeg krysser fingrene og håper på det beste. Hilsen Anette ☆

 • Dear Marjell, this might be one of the few giveaways I’ve ever entered, but it’s just soooo good I simply couldn’t let it pass by. I actually jumped on my seat when I read the title, and if I am ever the lucky winner I would be over the moon!
  I’ve been reading your blog for a while now, all the way from Italy, where I live, and it’s been lovely to read and see (oh, the pictures!) your daily adventures, whether they be in London or Norway or Paris. I love how you always portray the beauty of small, ordinary things. You have a great eye for details and every post you write is a little treat, I think your readers can tell you’ve put in that extra effort, it’s like a thoughtful gift that always brightens my day.
  I hope this doesn’t sound like an insincere flattery, because I do mean every word of it. In fact, one of my New Years’ Resolutions was to do the effort to comment on the blogs I love the most, to support them and let them know I do. So, even if I don’t get chosen, I’m still happy that I got to tell you how much I love Hjartesmil!

  So, about my blog.. I’ve toyed with the idea of starting one for suuuuch a long time, but I was always waiting for the right moment, the right post to start with, maybe a special occasion.. which never came, and maybe never will, unless I create them myself. So, I’ve realized I’ve waited long enough, it’s time to start to CREATE something. I’ve always been inspired by this quote from the movie Into The Wild “Happiness is only true when shared”. I’ve always felt the urge to share the things I loved, those that moved me, that made me think. It would be an honour to know I have maybe inspired others, and helped share beauty. I want my blog to be a source of inspiration, a collection of good things, good ideas, good people. I want to try to materialize and share the world I have in my head. And it would be very close to that “perfect start” if I could do it with one of your designs.

  Keep on being awesome, I wish you all the best!
  Ines

 • Hi!
  I would love a blog redesign from you! I’m not the best at html and I have ideas in my head which i find hard to translate to the page! I love how your design illustrates you: feminine, nostalgic, pretty, & still simple. Some of my other favourite blog designs are Park and Cube and Chapter Friday.

  Have a good week! X

 • Ååå, for en fantastisk konkurranse! Jeg ønsker meg ny blogg fordi jeg rett og slett ikke kan noe som helst om desgin selv, så da hadde det vært amazing å få litt hjelp :)

 • Hey Mariell, I think your photography and blog design style is amazing – clean and chic, and I’ve been lusting after your creations for some time. I’ve had my blog for over 3 years now. The bad thing about it is the platform – the blogspot, so I’ve been wanting to migrate to wordpress for a year now (the blogspot is so limiting). But to move the blog I need to make this new wordpress blog, well, new. And exciting. Unfortunately, I am not good at creating anything (apart from food recipes) and I think I need some help from a professional. Either way, thank you for your gorgeous blog. Honestly, it’s one of the loveliest out there (even if I can’t read Norwegian).

 • Oi, så morsomt! Jeg har lyst til å kjøpe mitt eget domene nå (sa til meg selv at om jeg noen gang fikk to hundre følgere, skulle jeg ta steget, hihi) – med andre ord er timingen helt perfekt! Jeg vil fortsette med å dele sånt som gjør meg glad, og jeg synes du er ordentlig dyktig, så jeg slenger meg med i konkurransen!

 • For en giveaway! Mannen og jeg driver gård med økologisk melke- og kjøttproduksjon, og vi har lyst til å dele mer av vår hverdag med forbrukerne :-) Vi har allerede en Facebook side hvor vi deler store og små øyeblikk, og den blitt ganske populær.

  Et bloggdesign fra deg ville vært litt av en pangstart! :D

 • jeg startet en blogg for et halvt år siden for å utfordre meg selv til å skrive mer. har alltid hatt en hemmelig drøm om å jobbe med skriving, men aldri turt å vise det jeg har skrevet. jeg håper at etterhvert kan jeg legge ut innlegg som ikke bare handler om bøker jeg har lest, men også noe jeg har skrevet selv!

 • Hei! For en super give-away!
  Jeg ønsker meg nytt blogg-design. Min blogg (birgitle.blogspot.com), handler om kunst, design og illustrasjon og sånn, men fremover har jeg lyst til å spisse den mer inn på folk som driver med sine egne nisje-prosjekter. Som for eksempel mitt siste innlegg som handler om en australsk kunster som gjør om stygge dukker til fine dukker.

 • Åh!
  Jeg startet bloggen min for to år siden. Den handler om strikking og annet håndarbeid, og siden jeg helst vil legge mer tid på å skape /dokumentere enn utforming av blogg har den fått være grå og hvit og ganske anonym utover innholdet. Jeg har planer om å begynne med salg av egne mønstre i løpet av året også, og da hadde det vært veldig hyggelig med en ekstra fin blogg!

 • Hei Mariell, your blog has been a huge inspiration for many years now, loving the way you see the world, and live your life. I would like to say thank you for sharing that with us. I have two beautiful daughters and I work as a food critic/journalist/translator/marketing specialist in Budapest. I started making my new blog the day you wrote about this giveaway, which is a coincidence… I have a list of inspiring people and places to write about , all I need is a great design for my blog (the working title is golden days – and it’s in Hungarian). Have a beautiful day!

 • Ønsker meg veldig veldig et bloggdesign, men det tok litt tid å mote meg opp til å kommentere, for jeg vet ikke helt hvordan jeg ville hatt det. Jeg er elendig på bloggdesign og jeg får helt hetta av å prøve å navigere meg gjennom kodene, så i over to år har jeg hatt en blogg med altfor stor font og generelt et under middels design. Er veldig glad i bloggen din og de designene jeg har sett deg lage, så jeg hadde elsket å vinne denne konkurransen :)

 • Hei Mariell! Jeg har kjempelyst til å vinne denne giveawayen, da dette hadde hjulpet meg veldig! Jeg har blogget i mange år på blogg.no, men føler jeg er “ferdig” med den platformen. Det er alltid mannen min som har hjulpet meg med å fornye designet mitt, men nå går han på Sjøkrigsskolen og har ikke tid mellom alle øvelsene og de lange arbeidsdagene. Jeg er mye alene og kunne virkelig trengt å fått fart på bloggingen igjen som hobby. Jeg har allerede mitt eget domene, men hverken jeg eller mannen klarer å flytte over innleggene mine (som jeg for alt i verden ikke vil miste). Siden jeg begynte å blogge for mange år siden har jeg følgt bloggen din jevnlig, og jeg elsker den. Jeg kjenner at dette kunne vært min store mulighet til å fått bloggen min til å blomstre igjen :-) Jeg er blitt 22 år og føler jeg trenger et mer stilrent og voksent uttrykk på designet!
  Du er et stort forbilde og så utrolig dyktig, og å vinne en slik giveaway fra DEG hadde fått meg til å sveve på skyer!!!

 • Hei! Jeg har veldig lyst til å vinne et nytt bloggdesign fordi jeg er veldig glad i og stolt av bloggen min, og liker å være aktiv og poste mye forskjellige, deriblant selvskrevne tekster- og da tenker jeg at et nytt og friskt bloggdesign hadde skapt litt blest rundt hele bloggen min. Jeg drømmer selvfølgelig om å gi ut min egen roman en gang, men jeg kunne også f.eks gjerne tenkte meg å gitt ut bloggen min i bokform eller en annen type “inspirasjonsbok”. Synes at din blogg er en gedigen kilde til inspirasjon, glede og pusterom i hverdagen, og jeg synes også at det er så fint at du blander fine og litt mer triste ting her inne, det er jo sånn det skal være, dette livet, og jeg føler meg både misunnelig og veldig motivert- du er så usannsynlig flink til det du gjør og veldig målbevisst og reflektert.

  Jeg er ikke spesielt god på koding, jeg kan litt og har laget mine egne design tidligere, men de har blitt såpass enkle og kjedelig, at jeg har gått lei veldig fort. Jeg har ikke råd til å betale mange tusenlapper for å kjøpe et eget design, så dette var en gyllen mulighet. Det hadde vært ekstatisk å kunne fått mitt eget design laget av deg- helt gratis!! :D

  Jeg håper du får en eventyrlig dag videre. Klem fra Ingvild.

 • Hei!

  Eg kom nettopp innom bloggen din for å kikke etter bryllaups-inspirasjon! Eg blei veldig nylig forlova med verdens vakraste Amerikanar. Han er fantastisk smart, intelligent, og han har sjølv lyst til å starte og blogge.
  Eg tenker å blogge om forlovelsen og planlegging etterkvart(forresten, eg snakkar vest-Telemarks-dialekt, skriv vanlegvis bokmål, men legg om så fort eg er her inne). For augeblikket, har eg hatt ei bloggpause fordi eg tok nokre harde eksamenar på kort tid(men bestod!), men er snart back in buisness. Har veldig lyst til å få til ein meir profft drivi blogg, som ikkje kun baserar seg på den norske statistikken o.l.(som blogg.no gjer).
  Eg bur for augeblikket sør i Alabama! Her er de fantastisk mykje å sjå og oppleve som bloggen blir fylt med. Så det er vel derfor eg gjerne vil delta. :)

  Uansett, nå skal eg kikke videre etter bryllaups-relaterte innlegg. Stor kos! <3

 • Så utrolig koselig <3

  Jeg kunne gjerne tenkt meg å vinne et gratis bloggdesign. Det er sikkert mange som har bedre grunner enn meg, men jeg liker veldig godt bloggen din og designet ditt så det å få et design fra deg hadde vært strålende.

  Hvorfor jeg ønsker designet er vel fordi jeg vil at bloggen min skal være spesiell og fin, og en plass som folk ønsker å gå inn på og ser visuelt bra ut. Jeg har veldig lyst å drive med blogg og skriving og andre kreative ting på heltid da det lokker mer enn min vanlige heltidsjobb. Nå jobber jeg med endel kreative prosjekter i tillegg til fulltidsjobb for å kunne se om det er noe jeg kan og vil gjøre, og da kan jo designet være en kjempefin start :)